Meghan και Harry: Αποκάλυψη ανατροπή για τη γνωριμία τους - Τελικά, ίσως να μην ήταν τόσο τυχαία

09.09.2021
Meghan και Harry: Αποκάλυψη ανατροπή για τη γνωριμία τους - Τελικά, ίσως να μην ήταν τόσο τυχαία
Mέχρι τώρα ξέραμε ότι η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry γνωρίστηκαν από μια κοινή φίλη, που πιστεύεται ότι είναι η Violet von Westenholz ή η σχεδιάστρια Misha Nonoo. Αλλά μάλλον δεν συνέβησαν ακριβώς έτσι τα πράγματα. Φαίνεται ότι στη γνωριμία έπαιξε ρόλο το... Instagram.

Σύμφωνα με την σχολιάστρια βασιλικών θεμάτων Katie Nicholl, η οποία εμφανίζεται στο νέο ντοκιμαντέρ του Channel 5 για τη Meghan Markle, το ζευγάρι έκανε μια μικρή αμοιβαία παρακολούθηση (stalking για τους γνωρίζοντες) στο Instagram, πριν ζητήσει από μία κοινή φίλη (που η Nicholl λέει ότι ήταν η Von Westenholz και όχι η Nonoo) να τους συστήσει.

Η Nicholl υποστήριξε, σύμφωνα με την Sun: «Παραδόξως ένα βασιλικό ειδύλλιο, ξεκίνησε στο Instagram». Συνέχισε λέγοντας ότι η Μeghan και ο Ηarry φέρεται να "τσέκαραν" το Instagram ο ένας του άλλου και τους άρεσε αυτό που είδαν. Μετά από αυτό, «ήταν η Violet που τους έφερε πραγματικά κοντά».

Η Meghan και ο Harry έχουν επέτειο γάμου κι αποκαλύπτουμε το μυστικό της πρώτης τους κοινής εμφάνισης [photos]

Αλλά ένα λεπτό, ο πρίγκιπας Harry είχε λογαριασμό στο Instagram; Λοιπόν, οι Omid Scobie και Carolyn Durand αποκάλυψαν στο Finding Freedom του 2020 ότι ο Ηarry είχε χρησιμοποιήσει το όνομα χρήστη «@SpikeyMau5» στο Instagram που ήταν μια αναφορά στο παρατσούκλι του «Spikey» (χρησιμοποίησε επίσης το ψευδώνυμο "Spike Wells" στο Facebook). Δεν είναι σαφές τι είδους περιεχόμενο δημοσίευε ο Harry, αλλά το άβαταρ του λογαριασμού ήταν ένα ποντίκι με κράνος το οποίο έκανε μόδα ο dj Deadmau5.

Η Meghan άρχισε να ακολουθεί τον λογαριασμό του το 2016. «Χωρίς να φαίνεται κανένα πρόσωπο στη φωτογραφία του προφίλ, μόνο ένα κράνος σε σχήμα ποντικιού, δεν θα σήμαινε τίποτα για τους περισσότερους ανθρώπους. Αλλά στην πραγματικότητα ήταν ο ιδιωτικός λογαριασμός του Harry», έγραψαν οι Scobie και Durand.

Σε συνέντευξη στο BBC μετά τον αρραβώνα τους, η Μeghan αποκάλυψε την ερώτηση που έκανε στην κοινή φίλη που τους γνώρισε. Είπε: «Δεν ήξερα πολλά γι 'αυτόν. Έτσι έκανα μόνο μια ερώτηση - είναι καλός; Αν δεν ήταν ευγενικός, δεν θα είχε νόημα για μένα».

Harry-Meghan: Το τραγούδι που χόρεψαν στο γάμο και η αλήθεια για τη διαμάχη με τη βασιλική τιάρα της νύφης

Η Meghan, φυσικά, είχε λογαριασμό στο Instagram μέχρι να ενταχθεί στη βασιλική οικογένεια. Οι Scobie και Durand αποκάλυψαν στο Finding Freedom ότι η Meghan είχε δημοσιεύσει μια εντυπωσιακή φωτογραφία το βράδυ του πρώτου ραντεβού της με τον Harry.

Έγραψαν: «Πολύ πιο τολμηρή ήταν η δημόσια ανάρτηση της Meghan στο Instagram την ίδια νύχτα του πρώτου τους προσωπικού ραντεβού: μια φωτογραφία από μια καραμέλα Love Hearts με την επιγραφή«Kiss Me» και τη λεζάντα «Lovehearts in #London ».

Νικολέτα Μακρή