Δεύτερος γάμος για τον μικρό γιο του τέως βασιλιά, Κωνσταντίνου - Στην Ελλάδα αυτή του φορά

11.10.2021
Δεύτερος γάμος για τον μικρό γιο του τέως βασιλιά, Κωνσταντίνου - Στην Ελλάδα αυτή του φορά
Έτοιμη για έναν ακόμη θρησκευτικό γάμο η οικογένεια Γλίξμπουργκ.

Ο Φίλιππος, το "στερνοπούλι" του τέως βασιλιά της Ελλάδος, Κωνσταντίνου και της συζύγου του, Άννας Μαρίας, παντρεύτηκε τον περασμένο Δεκέμβρη της εκλεκτή της καρδιάς του, Nina Flohr.

Εν μέσω κορονοϊού, το ζευγάρι παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο στο Σεν Μόριτζ με παρόντες μόνο τους πατεράδες τους. Ακολούθησε, φυσικά, το σχετικό γλέντι, όμως εκκρεμούσε το θρησκευτικό μυστήριο, το οποίο θα τελεστεί στην Αθήνα σε λίγες μέρες.

Παντρεύτηκε ο μικρός γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου - Η ανάρτηση της νύφης και τα σχόλια των συννυφάδων της, Marie Chantal και Tatiana

Σύφωνα με πληροφορίες, ο θρησκευτικός γάμος του ζεύγους θα τελεστεί στις 23 Οκτωβρίου 2021 στη Μητρόπολη Αθηνών, εκεί όπου είχαν είχαν παντρευτεί και οι γονείς του γαμπρού το 1964.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων θέλει το pre-wedding party που διοργανώνουν από κοινού ο Φίλιππος Γλύξμπουργκ και η Nina να πραγματοποιείται στη Λίμνη Βουλιαγμένης και τη δεξίωση προς τιμή των γαλαζοαίματων προσκεκλημένων που θα δώσουν το "παρών" να δίνεται στον Ναυτικό Όμιλο Πειραιά την επομένη του γάμου από τον ίδιο τον Κωνσταντίνο.

Η πριγκίπισσα Diana σε παρέλαση με τον γιο του τέως βασιλιά των Ελλήνων, Παύλο - Σπάνιο φωτογραφικό ντοκουμέντο

Ποια είναι η Nina Flohr

35 ετών σήμερα, ο Φίλιππος είναι ο μικρότερος γιος του τέως βασιλικού ζεύγους της Ελλάδας. Εργάζεται ως οκονομικός αναλύτής στη Νέα Υόρκη, ενώ η σύζυγός του είναι καλλιτεχνική διευθύντρια της εταιρείας VistaJet, της οποίας, ιδρυτής, για την ιστορία είναι ο πατέρας της.

Πρόκειται για την πρώτη στον κόσμο ιδιωτική εταιρεία τζετ, ενώ αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Τhomas Flohr βρισκόταν στη λίστα των δισεκατομμυριούχων του περιοδικού Forbes μέχρι τον Μάρτιο του 2019.

Η ώρα η καλή... ξανά!