Meghan Markle: Η δικαίωση που περίμενε έφτασε - "Η νίκη αυτή δεν είναι μόνο για μένα"

02.12.2021
Meghan Markle: Η δικαίωση που περίμενε έφτασε - "Η νίκη αυτή δεν είναι μόνο για μένα"
Meghan Markle vs DailyMail σημειώσατε 1!

Το 2019 η Meghan Markle μήνυσε την εκδοτική εταιρεία Associated Newspapers για παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων, κατάχρηση προσωπικών πληροφοριών και παραβίαση του νόμου περί προστασίας δεδομένων εξαιτίας της παράνομης, όπως ισχυριζόταν, δημοσίευσης από την εφημερίδα Mail On Sunday και τον ιστότοπο MailOnLine αποσπασμάτων των γραμμάτων που είχε στείλει στον πατέρα της λίγο πριν από τον γάμο της, το 2018.

Τον Φεβρουάριο του 2021, το Ανώτατο Δικαστήριο έκρινε ότι η δημοσίευση της επιστολής από την Associated Newspapers, τον εκδότη του Mail on Sunday και του ιστότοπου MailOnline, ήταν «προδήλως υπερβολική και ως εκ τούτου παράνομη». Η εταιρεία άσκησε έφεση επί της απόφασης και σήμερα, το Εφετείο του Λονδίνου επικύρωσε την αρχική απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου, κλείνοντας, έτσι το κεφάλαιο αυτό, υπέρ της δούκισσας του Sussex.

Κate Middleton: Η αμήχανη αντίδραση της όταν μια μαθήτρια τη ρώτησε για την Meghan και τον Harry (video)

Δικαιωμένη για την απόφαση αυτή, η Meghan εξέδωσε αμέσως μια ανακοίνωση στην οποία τονίζει τα εξής:

"Αυτή η νίκη δεν είναι μόνο για μένα, αλλά για τον οποιονδήποτε έχει φοβηθεί να διεκδικήσει το δίκιο του. Αν και αυτή η νίκη αποτελεί προηγούμενο, αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία είναι ότι είμαστε τώρα συλλογικά αρκετά γενναίοι για να αναδιαμορφώσουμε μια βιομηχανία των tabloids που προϋποθέτει από τους ανθρώπους να είναι σκληροί και κερδίζει από τα ψέματα και τον πόνο που αυτά δημιουργούν", γράφει, μεταξύ άλλων η δούκισσα του Sussex, η οποία τα τελευταία χρόνια, ως γνωστόν, ζει στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ μαζί με τον σύζυγό της, πρίγκιπα Harry και τα δυο παιδιά τους, Archie και Lilibet.