Κate Middleton: Η αμήχανη αντίδραση της όταν μια μαθήτρια τη ρώτησε για την Meghan και τον Harry (video)

02.12.2021
Κate Middleton: Η αμήχανη αντίδραση της όταν μια μαθήτρια τη ρώτησε για την Meghan και τον Harry (video)
Η Κate Middleton είχε την πιο αμήχανη στιγμή που έχουμε δει ποτέ στην κάμερα, κατά την επίσκεψή της στο Λύκειο Νower Hill την περασμένη εβδομάδα. Η εμφάνιση-έκπληξη σε μια τάξη γεμάτη με μαθητές 12 και 13 ετών οδήγησε σε μερικές ερωτήσεις που σχετίζονταν με τους εφήβους και μια μάλιστα προκάλεσε μια ενδιαφέρουσα αντίδραση από τη δούκισσα του Cambridge.

H Kate κάθισε με τους μαθητές και τους έκανε ερωτήσεις κατά τη διάρκεια της επίσκεψης της στην τάξη. Η δασκάλα τους, Louise Voden, την περιέγραψε στο People ως «απόλυτα φυσική» με τους εφήβους και ότι «τους έκανε να αισθάνονται άνετα». Αυτό ακούγεται σαν κάτι φυσιολογικό, αλλά μια κάμερα κατέγραψε μια πολύ αληθινή στιγμή μεταξύ μιας μαθήτριας και της Kate, η οποία μας έδωσε μια εικόνα για το τι αντιμετωπίζουν κατά καιρούς όλα τα μέλη της βασιλικής οικογένειας: τα αγαπημένα θέματα συζήτησης των fans.

Ο Donald Trump κατηγορεί τη Meghan Markle για ασέβεια προς τη βασίλισσα: "Ο Harry χρησιμοποιήθηκε οικτρά και θα το μετανιώσει"

Ο λογαριασμός του Instagram, xxposhslosh89, δημοσίευσε ένα βίντεο όπου μια νεαρή έφηβη ρωτά την Kate για τον πρίγκιπα Harry και την Meghan Markle. Η κάμερα είναι στραμμένη στην Κate, η οποία την δείχνει σε μια στιγμή αμηχανίας να γουρλώνει τα μάτια της και τελικά να απαντά: «Τι άλλο;» Είναι τόσο σπάνιο να καταγράφει κανείς τη δούκισσα του Cambridge σε μια στιγμή που δεν μπορεί να εκφράσει επίσημη γνώμη όπως άλλωστε αναμένεται και από τα υπόλοιπα μέλη της βασιλικής οικογένειας. Πρέπει να είναι δύσκολο να σε ρωτάνε κατά τη διάρκεια μιας επίσημης επίσκεψης, για τον γαμπρό και την κουνιάδα σου που έχουν απομακρυνθεί από την οικογένεια, αλλά τα πραγματικά συναισθήματα δεν μπορούν να μη βγουν.


Κι όμως, ο πρίγκιπας William είχε χωρίσει την Kate Middleton -Το θυμάσαι;

Μετά από την αυθόρμητη αντίδραση που άφησε το πρόσωπό της να την προδώσει, η Κate ανέκτησε ξανά το ζεστό της χαμόγελο και συνέχισε την επίσκεψη. Θα μπορούσαμε λοιπόν να υποθέσουμε ότι η σχέση μεταξύ των Sussexes και των Cambridges είναι ακόμα ασταθής και ότι η Κate θα προτιμούσε να αποφύγει τέτοιου είδους ερωτήσεις. Αλλά πρέπει να θυμόμαστε ότι οι fans έχουν τoυς προσωπικούς αγαπημένους τους μέσα στη βασιλική οικογένεια - μερικές φορές είναι ο πρίγκιπας William και η Kate, αλλά άλλες φορές είναι η Meghan και ο πρίγκιπας Harry.

Νικολέτα Μακρή