Πρίγκιπας William – Kate Middleton: Στέλνουν χριστουγεννιάτικα δώρα στα ανίψια τους στην Αμερική, Archie και Lilibet

07.12.2021
Πρίγκιπας William – Kate Middleton: Στέλνουν χριστουγεννιάτικα δώρα στα ανίψια τους στην Αμερική, Archie και Lilibet
Μπορεί οι σχέσεις των Cambridges με τους Sussexes να μην είναι και οι καλύτερες όμως τα παιδιά δεν φταίνε σε κάτι. Τα δώρα είναι δώρα!

Ο Archie και η Lilibet θα περάσουν, όπως δείχνουν τα πράγματα, τις γιορτές στην Καλιφόρνια με τους γονείς τους, ενώ ο William και η Kate θα βρίσκονται στο Sandringham μαζί με τα παιδιά τους George, Charlotte και Louis.

Από τότε που ο Harry και η Meghan παραιτήθηκαν από ανώτερα μέλη της βασιλικής οικογένειας και μετακόμισαν στις ΗΠΑ, ο Ηarry συναντήθηκε με τον αδερφό του μόνο δύο φορές, στην κηδεία του πρίγκιπα Φίλιππου και στα αποκαλυπτήρια ενός αγάλματος της μητέρας τους, πριγκίπισσας Diana.

Ενδεικτικό της απόστασης που υπάρχει μεταξύ των αδελφών, είναι ότι ο William και η Kate δεν έχουν ακόμη συναντήσει από κοντά την ανιψιά τους Lilibet , η οποία γεννήθηκε τον Ιούνιο.

Αλλά όταν το περιοδικό ΟΚ! ρώτησε την ειδική επί βασιλικών θεμάτων Katie Nicholl εάν ο William και η Kate θα αγοράσουν χριστουγεννιάτικα δώρα για τον Archie και τη Lilibet για να τους τα στείλουν στην Αμερική, εκείνη απάντησε: «Ναι, φυσικά. Προσφέρουν δώρα σε όλη την οικογένεια και αυτό περιλαμβάνει όλα τα ανίψια και τους ανιψιούς τους».

Αυτό σημαίνει επίσης ότι θα αγοράσουν δώρα για τα παιδιά της αδερφής της Kate, Pippa - τον τρίχρονο Arthur και την οκτώ μηνών Grace.

Εν τω μεταξύ, την περασμένη εβδομάδα αναφέρθηκε ότι η βασίλισσα ανυπομονούσε για τα Χριστούγεννα και την παραδοσιακή οικογενειακή συνάντηση που θα γίνει όπως κάθε χρόνο στο κτήμα της στο Norfolk στο Sandringham.

Όπως φαίνεται, η βασίλισσα θα ταξιδέψει στο Sandringham την Παρασκευή, 17 Δεκεμβρίου ή λίγες μέρες μετά.

Οι καλεσμένοι των Χριστουγέννων θα περιλαμβάνουν τον πρίγκιπα Κάρολο και τη δούκισσα της Κορνουάλης, τον William, την Kate και τα παιδιά τους καθώς και τον πρίγκιπα Εdward, τη Sophie Wessex και τα παιδιά τους.

Πρίγκιπας Φίλιππος - Βασίλισσα Ελισάβετ: Η πρώτη (1939) και η τελευταία (2020) κοινή τους φωτογραφία πριν το "αντίο"

Έχει αναφερθεί ότι ο Harry και η Meghan προσκλήθηκαν να παραβρεθούν με την υπόλοιπη οικογένεια στα πρώτα Χριστούγεννα της βασίλισσας μετά τον θάνατο του αγαπημένου της συζύγου, πρίγκιπα Φίλιππου.

Ωστόσο, μια πηγή δήλωσε στην Page Six: «Επειδή υπάρχει ένας προγραμματισμός στο παλάτι για τα οικογενειακά Χριστούγεννα, το προσωπικό γνωρίζει ότι ο Harry και η Meghan δεν θα ταξιδέψουν στο Ηνωμένο Βασίλειο. Αν έρχονταν, θα το είχαν κοινοποιήσει στην οικογένειά τους μέχρι τώρα. Αλλά αυτά είναι τα πρώτα Χριστούγεννα της Αυτής Μεγαλειότητας χωρίς τον σύζυγό της, οπότε θα πίστευε κανείς ότι θα ήθελαν να είναι μαζί της».

Κate Middleton: Η αμήχανη αντίδραση της όταν μια μαθήτρια τη ρώτησε για την Meghan και τον Harry (video)

Οι Sussexes όμως δεν έχουν σχολιάσει, τουλάχιστον μέχρι τώρα, αυτές τις πληροφορίες.