Πρίγκιπας William: Όταν πατέρας και αδελφός τον κατσάδιασαν για μια γυναίκα με την οποία έβγαινε παράλληλα με την Kate

08.12.2021
Πρίγκιπας William: Όταν πατέρας και αδελφός τον κατσάδιασαν για μια γυναίκα με την οποία έβγαινε παράλληλα με την Kate
Το νέο βιβλίο του Christopher Andersen, Brothers and Wives: Inside the Private Lives of William, Kate, Harry, and Meghan, ταξιδεύει τους αναγνώστες πίσω στις μέρες που ο πρίγκιπας William άρχισε να πρωτοβγαίνει με την Kate Middleton , δείχνοντας πόσο δύσκολο ήταν για μια κοινή θνητή να μπει στη ζωή ενός νεαρού μέλους της βασιλικής οικογένειας — ειδικά όταν αυτός δεν είναι έτοιμο να «αποκατασταθεί».

Ο Andersen θυμάται ότι ενώ η Kate έβγαινε με τον William, ο Τύπος συνέχιζε να τον συνδέει με άλλες όμορφες γυναίκες και ήταν αυτή ήταν μια ενοχλητική πτυχή της σχέσης τους. Ιδιαίτερα η πρώην κοπέλα του William, η Jecca Craig, συνέχιζε να είναι κακός μπελάς για την Kate επειδή ο πρίγκιπας δεν ήθελε να τερματίσει τη φιλία τους.

Πρίγκιπας William - Kate Middleton: Πώς κατάφεραν να κρύψουν τη σχέση τους τον πρώτο καιρό

Η αλήθεια είναι ότι ο William δεν ευαισθητοποιήθηκε για την ενόχληση της Kate και μάλιστα πέρασε τότε μέρος των καλοκαιρινών του διακοπών στην πατρίδα της Craig, την Κένυα, χωρίς να πάρει μαζί του την κοπέλα του. Επιχείρησε και άλλο ένα ταξίδι, αλλά, σύμφωνα με μια πληροφορίες, η Kate είχε κουραστεί να «απειλεί και να ταπεινώνεται» από το αγόρι της και τη φιλία του με την πρώην του.

Ο William δεν απάντησε στο τελεσίγραφο της κοπέλας του, σύμφωνα με τον Αndersen, αλλά άκουσε τον πρίγκιπα Harry, ο οποίος «προειδοποίησε τον ξεροκέφαλο αδερφό του να σκεφτεί τα πληγωμένα συναισθήματα της Κate». Φυσικά, αυτό δεν εμπόδισε τον William από το να δει την Craig εκείνο το καλοκαίρι, επειδή και οι δύο παρευρέθηκαν σε αρκετούς γάμους φίλων στον κοινωνικό τους κύκλο, από τους οποίους η Kate «αποκλείστηκε επιδεικτικά». Και τότε ήταν που ο πρίγκιπας Κάρολος αποφάσισε να σταματήσει μια για πάντα αυτή τη σχέση, αλλά όχι για τον λόγο που θα πίστευε κανείς.

Κι όμως, ο πρίγκιπας William είχε χωρίσει την Kate Middleton -Το θυμάσαι;

Ο Κάρολος πήρε το μέρος της Craig και φέρεται να είπε στον μεγαλύτερο γιο του: «Δεν πρέπει να την βάζεις να περνάει αυτό, William. Δεν είναι δίκαιο για την Jecca». Άρα λοιπόν, τι γινόταν με την Κate; Δεν φαινόταν να ενοχλείται που ο καλός της βρισκόταν σε ερωτικό τρίγωνο, απλώς ήθελε την Craig να φύγει από τη μέση με τον έναν ή τον άλλον τρόπο — και αυτό τελικά έκανε ο Κάρολος για την Κate. Είναι μια περίπλοκη αρχή για την Κate και τον William, αλλά πιθανώς μια περίπτωση που ο Κάρολος δεν ήθελε να ξαναδεί, καθώς το είχε ήδη ζήσει με την Camilla Parker Bowles και την πριγκίπισσα Diana.

Νικολέτα Μακρή