Μονακό: Η Charlene παραμένει στην κλινινή ψυχικής υγείας για μερικούς μήνες ακόμη -Η επίσημη ανακοίνωση του Παλατιού για την υγεία της

23.12.2021
Μονακό: Η Charlene παραμένει στην κλινινή ψυχικής υγείας για μερικούς μήνες ακόμη -Η επίσημη ανακοίνωση του Παλατιού για την υγεία της
Πηγαίνει καλύτερα αλλά έχει ακόμη «δρόμο» μπροστά της.

"Η ανάρρωση της πριγκίπισσας Charlene εξελίσσεται με τρόπο ελπιδοφόρο", διαβάζουμε στον τίτλο της ανακοίνωσης που εκδόθηκε από το Γραφείο Τύπου του Παλατιού του Μονακό και αφορά στην ενημέρωση για την πορεία της υγείας της συζύγου του πρίγκιπα Αλβέρτου.

Η πριγκίπισσα Charlene επέστρεψε από τη Νότια Αφρική, όπου βρισκόταν τους τελευταίους 6 μήνες, στις αρχές Νοεμβρίο και ύστερα από έντονη φημολογία εισήχθη σε κλινική ψυχικής υγείας. Σε συνέντευξη που παραχώρησε τότε ο πρίγκιπας Αλβέρτος δεν αποκάλυψε λεπτομέρειες της ασθένειας για την οποία ακολουθεί θεραπεία η Charlene όμως απέκλεισε καρκίνο και Covid, ενώ υπονόησε σαφώς θέματα ψυχικής ασθένειας λέγοντας ότι "[η Charlene] ένιωθε φορτισμένη ψυχολογικά και δεν ένιωθε ότι μπορούσε να αντιμετωπίσει τα όποια επίσημα καθήκοντά της, τη ζωή γενικότερα, ή ακόμη και την οικογενειακή ζωή". "Υποφέρει από εξάντληση ψυχολογική και σωματική", είχε χαρακτηριστικά ο Αλβέρτος, ο οποίος βέβαια υπονόησε ότι η τωρινή της κατάσταση είναι αποτέλεσμα "αρκετών παραγόντων που, όμως, είναι ιδιωτικά ζητήματα" και, άρα, παραμένουν στο σκοτάδι!

Παραλίγο να πεθάνει η πριγκίπισσα Charlene - Η αποκάλυψη για τη μυστηριώδη ασθένεια και η επίθεση στον πρίγκιπα Αλβέρτο

Από εκείνη τη στιγμή η Charlene έδωσε δύο φορές το "παρών" μέσω Instagram με ανάλογες αναρτήσεις, μία για τα γενέθλια των δίδυμων παιδιών της και μία για τις ευχές των Χριστουγέννων.

Σήμερα, λοιπόν είχαμε τα νεότερα για την υγεία της.

"Η ανάρρωση της πριγκίπισσας Charlene πηγαίνει καλά αλλά θα χρειαστεί ακόμη μερικούς μήνες. Ο πρίγκιπας και τα δίδυμα θα περάσουν λίγο χρόνο μαζί της για τα Χριστούγεννα. Μόλις αναρρώσει τελείως η πριγκίπισσα θα επανέλθει με μεγάλη χαρά στις υποχρεώσεις της στη ζωή των Μονεγάσκων", διαβάζουμε στην ανακοίνωση η οποία κλείνει με την παράκληση από το ζευγάρι για σεβασμό της ανάγκης για ιδιωτική ζωη.

Περαστικά!