Πρίγκιπας William - Kate Middleton: Έτσι σκοπεύουν να περάσουν τα φετινά Χριστούγεννα

23.12.2021
Πρίγκιπας William - Kate Middleton: Έτσι σκοπεύουν να περάσουν τα φετινά Χριστούγεννα
H μετάλλαξη Omicron εξαπλώνεται στο Ηνωμένο Βασίλειο αναγκάζοντας τη βασίλισσα Ελισάβετ να ακυρώσει τα παραδοσιακά σχέδιά της να γιορτάσει τα Χριστούγεννα στο κτήμα Sandringham στην ανατολική Αγγλία. Κάτι που θα επηρεάσει τα χριστουγεννιάτικα σχέδια του πρίγκιπα William και της Kate Middleton.

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, η βασίλισσα ανέβαλλε το ταξίδι της στο Norfolk, όπου η βασιλική οικογένεια συγκεντρώνεται εδώ και χρόνια και αποφάσισε να μείνει στο κάστρο του Windsor, όπου είχε διαμείνει για το μεγαλύτερο μέρος της πανδημίας. Τα φετινά Χριστούγεννα, όμως, θα είναι ιδιαίτερα καθώς θα είναι τα πρώτα χωρίς τον σύζυγό της, πρίγκιπα Φίλιππο, ο οποίος πέθανε τον περασμένο Απρίλιο.

Βασίλισσα Ελισάβετ: Γιατί τα φετινά Χριστούγεννα θα της είναι εξαιρετικά δύσκολα

Όμως, ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton έχουν καταστρώσει τα σχέδια τους να περάσουν μαγικά Χριστούγεννα με τα 3 παιδιά τους χωρίς να μετακινηθούν από το σπίτι τους. Ακριβώς όπως εμείς οι κοινοί θνητοί, μερικές φορές και οι πρίγκιπες προτιμούν μια νύχτα με την οικογένεια για να χαλαρώσουν. Φέτος, τα Χριστούγεννα τους θα αποτελούνται από παρακολούθηση ταινιών και παιχνίδι. Η αγαπημένη χριστουγεννιάτικη ταινία του πρίγκιπα William; Η ταινία του Will Ferrell, Elf, φυσικά.

«Είναι πολύ αστεία και συνηθίζω να την παρακολουθώ κάθε Χριστούγεννα καθώς εξακολουθεί να με κάνει να γελάω», έχει εξομολογηθεί ο Δούκας του Cambridge.

Ανάμεσα στις χριστουγεννιάτικες ταινίες, η βασιλική οικογένεια θα παίξει επίσης μια σειρά επιτραπέζιων παιχνιδιών - και θα γίνει αρκετά ανταγωνιστική. «Αγαπάμε τη Monopoly», είπε o πρίγκιπας. «Και το Risk, αυτό είναι ένα καλό παιχνίδι. Συνεχίζεται για ώρες και συνήθως όλοι τσαντίζονται όταν χάνουν».

Πρίγκιπας William - Kate Middleton: Το μήνυμα πίσω από τις στυλιστικές επιλογές στη χριστουγεννιάτικη κάρτα τους

Αν και οι Cambridges δεν θα μπορέσουν τελικά να γιορτάσουν τα Χριστούγεννα με τα μέλη της βασιλικής οικογένειας που είχαν προσκληθεί στο κτήμα Sandringham, θα τηλεφωνήσουν αρκετές φορές στη βασίλισσα στη διάρκεια των γιορτών. Οι μόνοι σίγουροι για το γεύμα των Χριστουγέννων στο Windsor με τη βασίλισσα είναι ο πρίγκιπας Andrew μαζί με την Sarah Fergusson και τις δύο κόρες τους πριγκίπισσες Eugenie και Beatrice. Η πριγκίπισσα Άννα ανέβαλλε την επίσκεψη της στην μητέρα της καθώς ο σύζυγός της προσβλήθηκε από κορονοϊό ενώ δεν είναι σίγουρο αν θα παραβρεθούν ο πρίγκιπας Κάρολος με τη δούκισσα της Κορνουάλης όπως και ο πρίγκιπας Εδουάρδος με τη σύζυγό του.

Sarah Ferguson: Το συγκινητικό γράμμα της προς τις κόρες της, Beatrice και Eugenie

Νικολέτα Μακρή