Ποιο μέλος της βασιλικής οικογένειας είναι σε καραντίνα λόγω κορονοϊού

24.12.2021
Ποιο μέλος της βασιλικής οικογένειας είναι σε καραντίνα λόγω κορονοϊού
Τα Χριστούγεννα όλοι θέλουμε να βρεθούμε μαζί με τα αγαπημένα μας πρόσωπα αλλά αυτό δεν είναι πάντα στο χέρι μας. Γιατί όμως το λέμε αυτό;

Η βασίλισσα Ελισάβετ είναι πιθανό να περάσει την ημέρα των Χριστουγέννων μακριά από την κόρη της, πριγκίπισσα Άννα, αφού ο σύζυγός της Sir Timothy Laurence, βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό.

H 71χρονη πριγκίπισσα και ο 66χρονος Sir Timothy πιστεύεται ότι βρίσκονται σε καραντίνα στο εξοχικό τους κτήμα, το Gatcombe Park στο Gloucestershire.

Αυτή η είδηση έρχεται τη στιγμή που η 95χρονη μονάρχης προετοιμάζεται για τα πρώτα της Χριστούγεννα χωρίς τον σύζυγό της, δούκα του Εδιμβούργου Φίλιππο ο οποίος «έφυγε» από τη ζωή τον Απρίλιο του 2021.

Η βασίλισσα ανακοίνωσε αυτή την εβδομάδα ότι θα περάσει την εορταστική περίοδο στο κάστρο του Windsor και δεν θα κάνει το παραδοσιακό της ταξίδι στο Sandringham στο Norfolk.

Και προς το παρόν δεν είναι επιβεβαιωμένο ακόμα ποια από τα μέλη της βασιλικής οικογένειας θα βρεθούν μαζί της στο Windsor. Ηδη το όνομα της πριγκίπισσας Άννας και του συζύγου της δεν θα είναι στη λίστα ενώ και αυτά των Cambridges θεωρούνται απίθανο να συμπεριλαμβάνονται.

Πρίγκιπας William - Kate Middleton: Έτσι σκοπεύουν να περάσουν τα φετινά Χριστούγεννα

Τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ επιβεβαίωσαν πριν από μέρες ότι το καθιερωμένο ετήσιο γεύμα πριν από τα Χριστούγεννα που θα πραγματοποιούνταν την Τρίτη, ακυρώθηκε προληπτικά – όπως συνέβη και με το περσινό - λόγω των φόβων ότι θα μπορούσε να θέσει σε κίνδυνο τα εορταστικά σχέδια πολλών ανθρώπων.

Σε κάθε περίπτωση, η βασίλισσα θεωρείται σίγουρο ότι θα έχει στο πλευρό της τον γιο της, πρίγκιπα Κάρολο και τη σύζυγό του, Καμίλα.