Kate Middleton: Το νέο χτένισμα που υιοθέτησε για την περιοδεία της στην Καραϊβική έχει να κάνει με την υγρασία

23.03.2022
Kate Middleton: Το νέο χτένισμα που υιοθέτησε για την περιοδεία της στην Καραϊβική έχει να κάνει με την υγρασία
Στη Μπελίζ βρίσκονται εδώ και τρεις μέρες οι Cambridges, απολαμβάνοντας την πρώτη στάση της 8ημερης περιοδείας τους στην Καραϊβική. Εκεί παρατηρήθηκε μια αλλαγή στο hair look της δούκισσας και εδώ έχουμε την εξήγηση.

Ο πρίγκιπας William και η σύζυγός του, Kate ξεκίνησαν την περιοδεία τους στην Καραϊβική πριν από τρεις μέρες. Πρώτη στάση η Μπελίζ ενώ στη συνέχεια τους περιμένουν στην Τζαμάικα και τέλος στις Μπαχάμες.

Από την άφιξή τους στη χώρα της κεντρικής Αμερικής η δούκισσα του Cambridge ξεχώρισε με τους στυλιστικούς συνδυασμούς της επιλέγοντας για την πρώτη μέρα ένα total blue royal look.

Την επόμενη μέρα, η Kate κινήθηκε και πάλι στους ίδους χρωματικούς τόνους, επιλέγοντας, όμως ένα αέρινο floral φόρεμα Tory Burch για την επίσκεψή τους στην παραλία και συγκεκριμένα στην κοινότητα Garifuna όπου, μεταξύ άλλων, παρακολούθησαν πώς παρασκευάζεται η φημισμένη σοκολάτα της περιοχής και χόρεψαν στους τοπικούς ρυθμούς.

Και στις δύο αυτές περιπτώσεις η Kate διατήρησε το σήμα-κατατεθέν χτένισμά της επιτρέποντας τα γνωστά κύμματα στα μαλλιά της. Τις επόμενες μέρες, όμως, την είδαμε με ένα τελείως διαφορετικό hairstyle.

Ας όψεται η υγρασία

Επόμενος σταθμός για τους βρετανούς royals ήταν το Chiquibul Forest όπου περιηγήθηκαν αρκετή ώρα μέσα στο θρυλικό μνημείο του πολιτισμού των Maya. Με απολύτως casual εμφάνιση, οι Cambrigdes έδειχναν να απολαμβάνουν κάθε λεπτό της εμπειρίας τους και αυτό που μας έκανε εντύπωση ήταν τα ασυνήθιστα ίσια μαλλιά της Kate.

Η δούκισσα του Cambridge, προφανώς, είχε επιλέξει αυτό το χτένισμα λόγω της απίστευτης υγρασίας που είχε στην περιοχή και με σκοπό να αποφύγει το φριζάρισμα που την έχει ταλαιπωρήσει σε ανάλογες περιπτώσεις στο παρελθόν. Την είδαμε λοιπόν, με ίσιο μαλλί που είχε τραβήξει πίσω από τα αυτιά για ακόμη ασφαλέστερο αποτέλεσμα, look που υιοθέτησε και για τη δεξίωση που δόθηκε προς τιμή της το βράδυ.

Με την ίδια αισθητική αποχώρησε από την Μπελίζ και έφτασε στην Τζαμάικα, όπου, μάλιστα εντυπωσίασε με το ολοκίτρινο φόρεμα -τιμή στα χρώματα της χώρας- που επέλεξε να φορέσει.

Τελευταία εικόνα που έχουμε από τον δούκα και τη δούκισσα του Cambridge ήταν από την επίσκεψή τους στην Trenchtown, την ιστορική γειτονιά όπου γεννήθηκε ο Bob Marley και η ρέγγε, γενικότερα. Κατά την πολύχρωμη και ιδιαίτερα μουσική αυτή επίσκεψη η Kate εντυπωσίασε με το ξεχωριστό upcycled vintage κομμάτι από τα 50s που επέλεξε, ενώ τα μαλλιά την ήταν και πάλι ίσια και πίσω από τα αυτιά.

Στον αντίποδα της χαράς που ήρθε σε αυτό το ταξίδι είχαμε τις μερικές αντιδράσεις ντόπιων οι οποίοι διεκδικούν αποζημιώσεις από την εποχή της βρετανικής δουλείας, όμως ήταν μικρής έκτασης και δεν προκλήθηκε πρόβλημα ή ένταση.

Αναμένουμε τη συνέχεια στο στυλιστικό αυτό ταξίδι της Kate.