Kate Middleton: Πώς κατέληξε η προσπάθεια της να πείσει τον Ηarry να ευχηθεί «χρόνια πολλά» στον William για τα γενέθλια του

24.06.2022
Kate Middleton: Πώς κατέληξε η προσπάθεια της να πείσει τον Ηarry να ευχηθεί «χρόνια πολλά» στον William για τα γενέθλια του
Είναι πολύ ξεκάθαρο ότι ο πρίγκιπας William και ο πρίγκιπας Harry δεν συζητούν πολύ αυτές τις μέρες, αλλά υπάρχει κάποιος που κάνει ότι καλύτερο μπορεί για να φέρει κοντά τα αδέρφια. Η Kate Middleton φέρεται να δουλεύει στα παρασκήνια με την ελπίδα ότι θα μπορέσει να γεφυρώσει το χάσμα μεταξύ των δύο αδελφών.

Ένας γνώστης των θεμάτων της βασιλικής οικογένειας πιστεύει ότι η δούκισσα του Cambridge είναι η μόνη που καταλαβαίνει ότι υπάρχει «μια μικρή αναλαμπή ελπίδας να σωθούν τα αδέρφια από το να μην μιλήσουν ποτέ ξανά», σύμφωνα με το Us Weekly. «Μπορεί να το αισθανθεί αυτό παρά όλα όσα έχουν συμβεί», πρόσθεσαν. «Ο William αισθάνεται ακόμα την απώλεια του Harry». Με τον William και τον Harry να είναι «και οι δύο υπερβολικά πεισματάρηδες», η Kate Middleton έκανε ότι μπορούσε για να εξομαλύνει τα πληγωμένα συναισθήματά τους και χρησιμοποίησε την ευκαιρία των γενεθλίων του συζύγου της στο σχέδιό της.

Kate Middleton: Πήρε τον ρόλο του Harry, έπαιξε ράγκμπι και το διασκέδασε πολύ!

«Είχε μια ήρεμη κουβέντα με τα αδέλφια χωριστά, φτάνοντας ακόμη και στο να τηλεφωνήσει στον Harry στο Μοντεσίτο και να του προτείνει να επικοινωνήσει με τον William για τα γενέθλιά του», συνέχισε η πηγή. Παρόλο που η δούκισσα του Cambridge «προσπαθούσε μανιωδώς να το παίξει ειρηνοποιός», φαίνεται ότι οι υποδείξεις της αγνοήθηκαν σε μεγάλο βαθμό από τους διαφωνούντες αδελφούς. Οι περισσότεροι από τους βασιλικούς εμπειρογνώμονες μοιράζονται το ίδιο συναίσθημα ότι «δεν υπάρχει μεγάλη ελπίδα» για την επανασύνδεση του William και του Harry, ειδικά αφού δεν είχαν καμία αλληλεπίδραση κατά τη διάρκεια του Πλατινένιου Ιωβηλαίου της Βασίλισσας Ελισάβετ.

Κate Middleton: Οι ευχές - έκπληξη για τα γενέθλιά της από τον Ηarry και τη Μeghan

Προς το παρόν, ίσως η καλύτερη κίνηση είναι να μην υπάρξει καθόλου κίνηση. Ο William και ο Harry δεν φαίνεται να είναι διατεθειμένοι να τελειώσουν τη διαμάχη τους, οπότε γιατί κάποιος να τους πιέσει σε αυτό το σημείο; Όταν είναι έτοιμοι να καθίσουν και να συζητήσουν το θέμα, τότε ελπίζουμε να κάνουν κάποια σημαντική πρόοδο.