Θεοδώρα Γλύξμπουργκ-Μάθιου Κουμάρ: Ο πριγκιπικός γάμος στη Μητρόπολη

Θεοδώρα Γλύξμπουργκ-Μάθιου Κουμάρ: Ο πριγκιπικός γάμος στη Μητρόπολη
Papadakis press/Δημήτρης Πελέκης
Μετά από 8 χρόνια σχέση, 6 αρραβώνα και 2 αναβολές παντρεύτηκαν σήμερα στη Μητρόπολη Αθηνών

Είναι ο γάμος που περίμεναν όλοι οι βασιλικοί Οίκοι της Ευρώπης εδώ και χρόνια. Κυρίως αυτοί της Δανίας αλλά και της Ισπανίας που συνδέονται με τη νύφη με δεσμούς αίματος. Η Θεοδώρα Γλύγξμπουργκ και ο Μάθιου Κουμάρ ενώθηκαν σήμερα με τα δεσμά του γάμου σε μια συγκινητική τελετή στη Μητρόπολη Αθηνών.

Τα μέτρα ασφαλείας δρακόντεια καθώς παρευρέθηκαν εκπρόσωποι βασιλικών οικογε΄νειών από ολόκληρο τον κόσμο. Η είσοδος της Μητρόπολης Αθηνών και τα σκαλιά στολισμένα με συνθέσεις με εκατοντάδες λευκά τριαντάφυλλα

865207_12a0d.jpg

Οι καλεσμένοι του ζευγαριού, μέλη βασσιλικών οικογενειών και πολύ γνωστά ονομάτα της κοσμικής ζωής άρχισαν να φτάνουν στην εκκλησία λίγο μετά τις 5 καθώς το πρωτόκολλο στους πριγκιπικούς γάμους είναι συγκεκριμένο και αυστηρό.

Το μυστήριο τέλεσε ο μητροπολίτης Σύρου, Τήνου, Άνδρου, Κέας και Μήλου Δωρόθεος, παρουσία στενών συγγενών και φίλων της οικογένειας και του ζεύγους, ενώ κουμπάροι και παράνυμφοι στο ζευγάρι ήταν , μεταξύ άλλων, ο Πρίγκιπας Παύλος, ο Πρίγκιπας Νικόλαος, o Πρίγκιπας Φίλιππος, η Πριγκίπισσα Μαρία-Ολυμπία, ο Πρίγκιπας Αχιλλέας-Ανδρέας και η Arrietta Morales de Grecia.

865197_395ee.jpg

PRIGKIPISSA_THEODWRA_GAMOS_9_35e67.jpg

Η νύφη έφτασε στην εκκλησία συνοδευόμενη από τον αδερφό της Παύλο, με την τιάρα της μητέρας της Άννας Μαρίας στα μαλλιά και ένα υπέροχο νυφικό σχεδιασμένο ειδικά για εκείνη από τη Σήλια Κριθαριώτη. Η γνωστή σχεδιάστρια υπογράφει και το φόρεμα της μητέρας της νύφης, Άννας Μαρίας.

PRIGKIPISSA_THEODWRA_GAMOS_1_cf5df.jpg

PRIGKIPISSA_THEODWRA_GAMOS_10_b21b5.jpg

Η κόρη του τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου, Θεοδώρα και ο άντρας της ζωής της γνωρίστηκαν το 2016 στο Los Angeles. Εκείνη εργαζόταν ως ηθοποιός κι εκείνος ήταν τότε ανερχόμενος δικηγόρος. Και παρά το γεγονός οτι αρραβωνιάστηκαν το 2018 χρειάστηκε ως σήμερα να αναβάλλουν δύο φορές την ημερομηνία του γάμου τους. Η πρώτη ημερομηνία τον Μάιο του 2020 και μάλιστα στις Σπέτσες, εκεί που είχε παντρευτεί και ο αδερφός της, Νικόλαος.αναβάλλεται λόγω της πανδημίας του Covid.

GAMNOS_THEODORA_KOUMAR_1_84e68.jpg

GAMNOS_THEODORA_KOUMAR_4_c57d9.jpg

Η δεύτερη για το καλοκαίρι του 2023 δυστυχώς λόγω πένθους αφού έναν μήνα μετά την ανακοίνωσή της ο πατέρας της νύφης αφήνει την τελευταία του πνοή στο θεραπευτήριο Υγεία και ο γάμος για άλλη μια φορά αναβάλλεται.

PRIGKIPISSA_THEODWRA_GAMOS_7_37488.jpg

Μετά τον γάμο θα ακολουθήσει φυσικά δεξίωση στο One and only Aesthesis όπου και την Κυριακή το μεσημέρι, μια μέρα δηλαδή μετά τον γάμο θα πραγματοποιηθεί Farewell Bruch.

Τελευταία τροποποίηση στις 28.09.2024 - 19:18