Η Μαντόνα χαμογελάει ξανά!

12.01.2009
Όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες που την δείχνουν να βγαίνει από το μοδάτο "Waverly Inn" στο πλευρό του 47χρονου φωτογράφου Στίβεν Κλάιν, το πρόσωπο της 50χρονης "βασίλισσας της ποπ" ακτινοβολεί από ευτυχία και φωτίζεται από ένα πλατύ χαμόγελο για πρώτη φορά μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου της.


Όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες που την δείχνουν να βγαίνει από το μοδάτο εστιατόριο "Waverly Inn" της Νέα Υόρκης, στο πλευρό του 47χρονου φωτογράφου Στίβεν Κλάιν, το πρόσωπο της 50χρονης "βασίλισσας της ποπ" ακτινοβολεί από ευτυχία και φωτίζεται από ένα πλατύ χαμόγελο για πρώτη φορά μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου της.

Φρέσκια, ξεκούραστη και υπέρκομψη, ντυμένη με ψηλοτάκουνα και ένα παλτό με γούνινα τελειώματα, η Μαντόνα βγήκε για φαγητό με τον Κλάιν αφού προηγουμένως είχαν επισκεφτεί μαζί ένα καινούργιο θρησκευτικό κέντρο της Καμπάλα.

Οι δυο τους είχαν συνεργαστεί για πρώτη φορά το 2003, σε μια φωτογραφική έκθεση το υλικό της οποίας κυκλοφόρησε λίγο αργότερα σε μια πολυτελή έκδοση σε περιορισμένο αριθμό αντιτύπων. Έκτοτε εξακολουθούν να συνεργάζονται τακτικά, κυρίως στις φωτογραφίες των εξωφύλλων των άλμπουμ της Μαντόνα.

Άραγε η κοινή τους έξοδος σηματοδοτεί μια νέα στροφή της σχέσης τους ή απλώς κάποια νέα συνεργασία;