Η Μπρίτνεϊ ετοιμάζεται για τη μεγάλη επιστροφή!

19.01.2009
Σε τρελούς ρυθμούς ζει τον τελευταίο καιρό η Μπρίτνεϊ Σπιαρς, αλλά αυτή τη φορά η «φρενίτιδα» που την έχει χτυπήσει, είναι για καλό σκοπό! Η 27χρονη «πριγκίπισσα της Ποπ» ετοιμάζει τη μεγάλη
Σε τρελούς ρυθμούς ζει τον τελευταίο καιρό η Μπρίτνεϊ Σπιαρς, αλλά αυτή τη φορά η «φρενίτιδα» που την έχει χτυπήσει, είναι για καλό σκοπό! Η 27χρονη «πριγκίπισσα της Ποπ» ετοιμάζει τη μεγάλη της επιστροφή και θέλει αυτή να προκαλέσει αίσθηση.

Τον Μάρτιο ξεκινάει η πρώτη της τουρνέ, μετά από τρία χρόνια αποχής, και η Σπίαρς με τους συνεργάτες της επιθυμούν να σημειώσει επιτυχία, αφού αυτή είναι η μοναδική της ευκαιρία να επανέλθει και να μείνει στο... χρηματιστήριο της showbiz. Η ανανέωση της Μπρίτνεϊ ξεκινάει από την εμφάνιση της, αφού η 27χρονη πρέπει να χάσει τα περιττά κιλά, απόκτημα της έκλυτης ζωής που έκανε τα περασμένα χρόνια.

Καθημερινά γυμνάζεται εντατικά και μάλιστα τα αποτελέσματα είναι θεαματικά. Ήδη, στην προσωπική της ιστοσελίδα έχουν αναρτηθεί οι πρώτες φωτογραφίες της... μετάλλαξής της, όπου η Μπρίτνεϊ αποκαλύπτει τους κοιλιακούς, που χτίζει τελευταία.

Η τουρνέ της «The Circus Staring Britney Spears 2009 Tour» ξεκινάει στις 3 Μαρτίου με πρώτο σταθμό τη Νέα Ορλεάνη και γκεστ σταρ τις Pussycat Dolls. Εκτός από αυτό, το άλμπουμ της σκίζει στα τσαρτ, ενώ η ίδια είναι ενθουσιασμένη, ατενίζοντας με αισιοδοξία το μέλλον.

Το ίδιο αισθάνονται και οι δικοί της άνθρωποι, οι οποίοι βλέπουν την Σπίαρς να έχει αφήσει πίσω τις άσχημες εμπειρίες από το διαζύγιο, την εισαγωγή της (δύο φορές) σε κλινικές αποτοξίνωσης, τα έξαλλα πάρτι και την «κηδεμονία» του πατέρα της, Τζέιμι. Πλέον δείχνει καλύτερα από ποτέ και περνάει πολλές ώρες με τους δύο γιους της.