Χώρισε ο πρίγκιπας Χάρι!

26.01.2009
Για τον πρίγκιπα Χάρι η καριέρα στον στρατό είναι πιο σημαντική από τον έρωτα του για την Τσέλσι γι΄αυτό και αποφάσισε να δώσει τέλος στον 5χρονο δεσμό τους.

Για τον πρίγκιπα Χάρι η καριέρα στον στρατό είναι πιο σημαντική από τον έρωτα του για την Τσέλσι γι΄αυτό και αποφάσισε να δώσει τέλος στον 5χρονο δεσμό τους.

Αυτή είναι ο τρίτος χωρισμός για το ζευγάρι, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες από άνθρωπο του παλατιού, θα είναι και οριστικός. Πρόκειται για κοινή απόφαση, χωρίς μίση και πάθη. Έχουν μάλιστα όλη την καλή διάθεση να μείνουν φίλοι.

Η είδηση του χωρισμού του 24χρονου Χάρρυ και της 23χρονης φοιτήτριας της νομικής Τσέλσι έπεσε σαν βόμβα στο φιλικό τους περιβάλλον, που το πληροφορήθηκαν μέσα από τη σελίδα της Τσέλσι στο Facebook, όπου έγραφε ότι δεν αντέχει άλλο τα "παραστρατήματα του Χάρι".

Το τελευταίο διάστημα το ζευγάρι είχε τραβήξει διαφορετικές πορείες. Ο άτακτος πρίγκιπας βρισκόταν το μεγαλύτερο διάστημα στο εξωτερικό, ακολουθώντας εκπαίδευση για πιλότος ελικοπτέρων ενώ η Τσέλσι σπούδαζε στο Πανεπιστήμιο Leeds.

Η απόσταση σε συνδυασμό με τις περιστασιακές ερωτικές ατασθαλείες του Χάρι με άλλες κοπέλες, έκανε το γυαλί να ραγίσει, αν και προσπάθησαν να τα ξαναβρούν και να αναθερμάνουν την σχέση τους κάνοντας διακοπές πριν τρεις βδομάδες στα ρομαντικά νησιά Μαουρίσιους.

Στις φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν στον τύπο έδειχναν ευτυχισμένοι να απολαμβάνουν τον έρωτα τους. Αυτό όμως δεν κράτησε για πολύ κι όταν γύρισαν στο Λονδίνο διαπίστωσαν το "χάσμα" που υπάρχει μεταξύ τους. Η επιθυμία του Χάρι να συνεχίσει την εκπαίδευση στο στρατό αποδείχθηκε πιο δυνατή από την αγάπη του για εκείνη.

Φυσικά η Τσέλσι δεν κρύβει την λύπη της που ο δεσμός τους είχε αυτή την κατάληξη, αλλά τώρα πλέον είναι αποφασισμένη να τραβήξει μπροστά και να δώσει "τέλος στα πισωγυρίσματα". Δεν αποκλείεται μάλιστα να γυρίσει στο Κέϊπταουν της Αφρικής από το οποίο κατάγεται και το οποίο εγκατέλειψε για χάρη του πρίγκιπα.

Ο εκπρόσωπος του Χάρι στο παλάτι δεν θέλησε να σχολιάσει το χωρισμό, αλλά επιβεβαίωσε την είδηση. Ενώ άνθρωπος από το στενό περιβάλλον του γαλαζοαίματου βιάστηκε να συμπληρώσει: "Ο Χάρι είναι προστατευτικός με την Τσέλσι, θα συνεχίσει να την αγαπά. Όταν γνωρίστηκαν ήταν 18 χρονών. Από τότε πολλά άλλαξαν, αλλά θα παραμείνουν φίλοι".