10 εκατ. δολάρια για την αυτοβιογραφία της Μπρίτνεϊ!

20.01.2009
Νέα σελίδα στη ζωή της ? σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο ? αποφάσισε να γυρίσει η Μπρίτνεϊ Σπίαρς, αλλά πριν το κάνει, αποφάσισε να ξορκίσει το παρελθόν με ένα βιβλίο! Η 25χρονη «Βασίλισσα της Ποπ»
Νέα σελίδα στη ζωή της - σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο - αποφάσισε να γυρίσει η Μπρίτνεϊ Σπίαρς, αλλά πριν το κάνει, αποφάσισε να ξορκίσει το παρελθόν με ένα βιβλίο! Η 25χρονη «Βασίλισσα της Ποπ» θα γράψει την αυτοβιογραφία της και ήδη έχει υπογράψει με μεγάλο εκδοτικό Οίκο, που θα αναλάβει το βιβλίο της Μπρίτνεϊ.

Μάλιστα, για τη συμφωνία αυτή η Σπίαρς θα εισπράξει το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 10 εκατομμυρίων δολαρίων. Και μπορεί το ποσό να φαίνεται υπέρογκο, οι εκδότες έχουν διαφορετική γνώμη, αφού είναι σίγουρη ότι η αυτοβιογραφία της Μπρίτνεϊ θα κάνει τρελές πωλήσεις.

Εξάλλου, μόνο βαρετό δεν θα είναι, αφού σε αυτό θα υπάρχει μεγάλη αναφορά στα τελευταία τρία χρόνια, όπου ήταν και τα πιο «τρελά» και «άγρια» της ζωής της. Στο βιβλίο η Σπίαρς θα αναφέρει πολλές λεπτομέρειες, ενώ θα υπάρχουν και προσωπικές εκμυστηρεύσεις που έκανε στο ημερολόγιο της.

Η Σπίαρς κρατά ημερολόγιο από μικρό παιδί και συνέχεια έγραφε σε αυτό. Ακόμη κι όταν μεσουρανούσε στην παγκόσμια ποπ σκηνή, αλλά και όταν η καριέρα και η προσωπική της ζωή πήραν το κατήφορο. Και το ημερολόγιο αυτό θα είναι η καλύτερη «πηγή» για την αυτοβιογραφία της. Η 25χρονη σταρ παράλληλα με τις προετοιμασίες για την τουρνέ τη, που ξεκινάει τον Μάρτιο (σηματοδοτεί και τη μεγάλη επιστροφή της) είναι έτοιμη να ξεκινήσει και τη συγγραφή. Άλλωστε, θέλει περισσότερο από ποτέ να κλείσει οριστικά τις «πληγές» του παρελθόντος και αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος.