Η Μαντόνα γνωρίζει τα παιδιά στο Ιησού

03.02.2009
Είχαν να φωτογραφηθούν μαζί εδώ και ένα μήνα, αλλά η πρόσφατη κοινή έξοδος τους για φαγητό "έκλεισε τα στόματα" και δείχνει ότι το ειδύλλιο της 50χρονης Μαντόνα με το 22χρονο μοντέλο καλά κρατεί!

Είχαν να φωτογραφηθούν μαζί εδώ και ένα μήνα, αλλά η πρόσφατη κοινή έξοδος τους για φαγητό "έκλεισε τα στόματα" και δείχνει ότι το ειδύλλιο της 50χρονης Μαντόνα με το 22χρονο μοντέλο καλά κρατεί!

Το ζευγάρι διάλεξε να γευματίσει σ ΄ένα ιταλικό τρέντι στέικ-χάουζ στο Μανχάτταν, αφού πρώτα η " βασίλισσα της πόπ" γνώρισε τον Ιησού στα παιδιά της, και μετά τα πήγε για ψώνια στα μαγαζιά.

Το οικογενειακό διήμερο που πέρασε με τον πρώην άντρα της Γκάι Ρίτσι, δεν ήταν το ιδανικό για την Μαντόνα που αποφάσισε να ξεσκάσει παρέα με τον αγαπημένο της.

Εμφανίστηκε τυλιγμένη μέσα σ΄ένα δερμάτινο παλτό κρύβοντας τα μάτια της πίσω από μεγάλα μαύρα γυαλιά, σε αντίθεση με το Ιησού, που αν και η θερμοκρασία ήταν κάτω από το μηδέν διατήρησε το πουκάμισο του ανοιχτό στο στήθος.

Στα χέρια της η δημοφιλής τραγουδίστρια κρατούσε μια εντυπωσιακή κόκκινη λουστρίνι Louis Vuitton τσάντα, κάτι καθόλου παράξενο, αφού ο γνωστός οίκος την επέλεξε για να προβάλλει την καινούργια του κολεξιόν.

Μετά το γεύμα, οι φήμες θέλουν τον Ιησού να πέταξε για Λονδίνο ώστε να γιορτάσει τα 22α του γενέθλια με την Μαντόνα.

Η 50χρονη σταρ γνώρισε το γοητευτικό μοντέλο τον περασμένο Δεκέμβριο, στην διάρκεια μιας φωτογράφησης που έκανε για αμερικάνικο περιοδικό. Και όπως ήταν φυσικό δεν δίστασε να εκφράσει την έλξη που ένοιωσε για τον Ιησού, προσκαλώντας τον να την ακολουθήσει στον τελευταίο σταθμό της περιοδείας της στην Βραζιλία.

Από τότε που φωτογραφήθηκαν μαζί οι μετοχές του μοντέλου ανέβηκαν, απέκτησε μεγαλύτερη ζήτηση, μέχρι και πρακτορείο άλλαξε, ενώ το κασέ του από τα 135.000 δολάρια ανέβηκε στα 225.000 το χρόνο.

"Συνέχεια του τηλεφωνούν και του προτείνουν συνεργασία, αλλά επειδή διαρκώς αυξάνει την αμοιβή του αλλάζουν γνώμη", αποκάλυψε στενός του φίλος. Ο Ιησούς είναι ο δεύτερος άντρας με τον οποίο δημιουργεί σχέση η Μαντόνα μετά το χωρισμό της. Πρώτος ήταν ο μπειζμπολίστας Αλεξ Ροντρίγκεζ, που πήρε διαζύγιο από την γυναίκα του Σύνθια το καλοκαίρι.