Μπαμπάς για έκτη φορά

12.02.2009
Φαίνεται ότι η ζωή ξαναχαμογελάει στον Κώστα Μυλωνά μετά τις πρόσφατες δικαστικές του περιπέτειες. Θα γίνει μπαμπάς για έκτη φορά! Ο παρουσιαστής από «Τα παιδιά της νύχτας» σε λίγους μήνες θα κρατήσει στην αγκαλιά του τον καρπό του έρωτά του από τη δεύτερη σύζυγό του, τη Βασιλική.

Από την Ελισάβετ Οικονόμου

Φαίνεται ότι η ζωή ξαναχαμογελάει στον Κώστα Μυλωνά μετά τις πρόσφατες δικαστικές του περιπέτειες. Θα γίνει μπαμπάς για έκτη φορά! Ο παρουσιαστής από «Τα παιδιά της νύχτας» σε λίγους μήνες θα κρατήσει στην αγκαλιά του τον καρπό του έρωτά του από τη δεύτερη σύζυγό του, τη Βασιλική. Τον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης της διανύει η αγαπημένη σύζυγος του Κώστα Μυλωνά και το ζευγάρι ζει την απόλυτη ευτυχία. Μετά τη δικαστική περιπέτεια που πέρασε ο γνωστός παρουσιαστής φαίνεται ότι τα πάντα άλλαξαν εντελώς στη ζωή του και τώρα χαμογελάει ξανά, αφού περιμένει με αγωνία να γεννηθεί το έκτο παιδί του και βλέπει το μέλλον με αισιοδοξία.

Το ζευγάρι μετά το γάμο που έκανε μέσα στις φυλακές Χαλκίδας αποφάσισε ότι θέλει να αποκτήσει οικογένεια. Γνωρίστηκαν πριν από δύο χρόνια και ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος και μοιραίος, όπως αποδείχτηκε.

Η Βασιλική ήταν ο άνθρωπος που του στάθηκε όλο αυτό το διάστημα, που ο ίδιος πέρασε δύσκολες ώρες, και πλέον κάνουν όνειρα για το μέλλον τους.

Επίσης, ο Κώστας έχει τελειώσει το βιβλίο του και μαζί με τη Βασιλική έχουν γράψει ένα σενάριο για σίριαλ. Το σίγουρο είναι ότι ο παρουσιαστής περνάει μία από τις καλύτερες περιόδους της ζωής του, είναι ευτυχισμένος και έτοιμος να ζήσει την πατρότητα και να υποδεχτεί το έκτο παιδί του, που θα γεννηθεί τον Ιούλιο. Ο Κώστας Μυλωνάς, βέβαια, δεν ξεχνάει και τα υπόλοιπα πέντε παιδιά του από τη μακροχρόνια σχέση που είχε με την Ελεάνα Παγουρά.