Η Μαντόνα φωτογραφίζεται με τον Ιησού!

10.02.2009
Η φωτογράφιση της Μαντόνα (Madonna) με τον Ιησού Λους (Jesus Luz), που είδε πρόσφατα το φως της δημοσιότητας μέσα από τις σελίδες του περιοδικού "W", προκαλεί τις αισθήσεις, αλλά και τα σχόλια.

Η φωτογράφιση της Μαντόνα (Madonna) με τον Ιησού Λους (Jesus Luz), που είδε πρόσφατα το φως της δημοσιότητας μέσα από τις σελίδες του περιοδικού "W", προκαλεί τις αισθήσεις, αλλά και τα σχόλια.

Στο αφιέρωμα έκτασης 46 σελίδων, η "βασίλισσα της ποπ" και το 22χρονο μοντέλο ανταλλάσουν ένα παθιασμένο φιλί στο στόμα στο δωμάτιο ενός ξενοδοχείου κι αφού η θέα του γυμνού καλογυμνασμένο κορμιού του την προκαλεί, εκείνη κλειδώνει την πόρτα του ξενοδοχείου να τον ρίχνει στο κρεβάτι απολαμβάνοντας τα ερωτικά του χάδια.

Όμως μην βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα. Όλα αυτά έγιναν για τις ανάγκες της φωτογράφισης που έκανε η Μαντόνα για το τεύχος Μαρτίου, του αμερικάνικου περιοδικού "W", κατά τη διάρκεια της παραμονής της στο Ρίο ντε Τζανέιρο, τον περασμένο Δεκέμβριο, με την ευκαιρία της παγκόσμιας περιοδείας της.

Μάλιστα, χάρη σ' αυτή την φωτογράφιση, έγινε κι η γνωριμία της με τον Ιησού που οδήγησε στο φημολογούμενο ειδύλλιο. Το μοντέλο από τη Βραζιλία εντυπωσίασε τόσο την 50χρονη σταρ, που αμέσως ξέχασε τον Αλεξ Ροντρίγκεζ και του ζήτησε να την ακολουθήσει στην περιοδεία.

Όπως είναι γνωστό, πριν από λίγες μέρες, οι δυο τους φωτογραφήθηκαν να κάνουν μαζί βόλτα στους δρόμους της Νέας Υόρκης και εκείνη να του συστήνει τα παιδιά της.

Αυτουργός του αφιερώματος του "W" είναι ο διάσημος φωτογράφος Στήβεν Κλάιν (Steven Klein) τον οποίο η Μαντόνα δείχνει να εμπιστεύεται απόλυτα.

Ντυμένη στην αρχή σεμνά -με μαύρο φόρεμα με λευκό γιακά και μανσέτες, δημιουργίας της Βικτόρια Μπεκαμ- χαζεύει το Ιησού που εμφανίζεται μπροστά της γυμνός, κρατώντας μια λευκή πετσέτα. Σε μια άλλη πόζα το ζευγάρι ξαπλώνει στο κρεβάτι, το μοντέλο αυτή τη φορά έχει μείνει με το εσώρουχο, ενώ η Μαντόνα επιλέγει ένα μαύρο στενό στράπλες φόρεμα.

Βέβαια στο τέλος μας αποζημιώνει αφού την βλέπουμε να κάθεται σε ένα καναπέ μόνο με δαντελένια εσώρουχα και μαύρα γυαλιά, απολαμβάνοντας ένα τσιγάρο. Στην συνέχεια σαν γυναίκα που ξέρει να παίρνει αυτό που θέλει, φοράει το δερμάτινο παλτό της και φεύγει!

Στην γυμνασμένη πλάτη του Ιησού -του οποίου η μητέρα είναι τέσσερα χρόνια νεώτερη από τη Μαντόνα- διακρίνουμε ένα τατουάζ με το ονοματεπώνυμό του ολογράφως. Αλλά καθώς φαίνεται το πρόσωπό του είναι πια απόλυτα αναγνωρίσιμο, τουλάχιστον από τους ειδικούς:

"Είναι σίγουρο ότι θα κάνει διεθνή καριέρα. Όλοι τον λατρεύουν", λέει ο νέος του μάνατζερ στη Ν. Υόρκη. Ωστόσο, ο πρώην μάνατζερ του στη Βραζιλία είναι γεμάτος πικρία που έχασε το λαβράκι μέσα από τα χέρια του: "Δεν σηκώνει καν το τηλέφωνό του. Συνεχώς αυξάνει την αμοιβή του κι έτσι χάνει σημαντικές δουλειές. Εκεί που έπαιρνε 225 δολάρια για μια επίδειξη μόδας, τώρα ζητάει 135.000!".

Σίγουρα η σχέση του Ιησού με την Μαντόνα έχει ανεβάσει τις μετοχές του στα ύψη, αλλά είναι άνγωστο το πόσο θα κρατήσει αυτό. "Δεν πιστεύω να κρατήσει πάνω από χρόνο", λέει πρώην κοπέλα του μοντέλου: "Ο Ιησούς βαριέται εύκολα και κάνει εντελώς ανώριμες επιλογές".

Το ίδιο επιφυλακτικός είναι και ο Γκάι Ρίτσι (Guy Ritchie), ιδιαίτερα μετά τη γνωριμία του νεαρού με τα παιδιά του.

Όπως κι αν έχει κι όπως λένε όσοι τους είδαν εκείνη την ημέρα στο νεοϋορκέζικο εστιατόριο, το φημολογούμενο ζευγάρι φαίνεται να περνάει μια χαρά... μέχρι νεωτέρας τουλάχιστον.

Για περισσότερες λεπτομέρειες ως προς την φωτογράφιση επισκεφτείτε το site του περιοδικού "W": www.wmagazine.com