Ο πρώην της Μαντόνα είχε πιαστεί ντοπέ

09.02.2009
Ο Αμερικάνος μπεϊζμπολίστας, Αλεξ Ροντρίγκεζ, που τον γνωρίσαμε ως φίλο της Μαντόνα, αποκαλύφθηκε ότι στο παρελθόν είχε πιαστεί ντοπέ.

Ο Αμερικάνος μπεϊζμπολίστας Αλεξ Ροντρίγκεζ (Alex Rodriguez), που τον γνωρίσαμε ως φίλο της Μαντόνα (Madonna), αποκαλύφθηκε ότι στο παρελθόν είχε πιαστεί ντοπέ.

Ο αθλητής που πήρε 275 εκατομμύρια δολάρια για να υπογράψει 10 χρόνων συμβόλαιο με την ομάδα των New YorK Yankees, βρέθηκε θετικός σε δύο απαγορευμένες ουσίες το 2003.

Ο 33χρονος αθλητής μπορεί να είναι είδωλο για τους θαυμαστές του μπέιζμπολ, στην Αγγλία και τις περισσότερες χώρες έγινε γνωστός από την φημολογούμενη σχέση του με την "Βασίλισσα της ποπ".

Το ζευγάρι είχε εντοπιστεί μαζί μήνες πριν η Μαντόνα ανακοινώσει το διαζύγιο της από τον Γκάι Ρίτσι, αλλά είχαν αρνηθεί ότι διατηρούσαν ερωτικό δεσμό.

Επέμεναν ότι αυτό που τους ενώνει είναι η κοινή πίστη στην Καμπάλα. Αν και δεν ήταν και λίγα τα δημοσιεύματα που θεωρούσαν υπεύθυνη την Μαντόνα για τον χωρισμό του από την πρώην γυναίκα του Σύνθια.

Ο αθλητής είχε περάσει από έλεγχο αντιντόπινγκ το 2003, αλλά το αποτέλεσμα είχε κρατηθεί μυστικό. Πρόσφατα ένα αθλητικό περιοδικό δημοσίευσε λίστα με αθλητές που έχει βρεθεί ντοπέ, το όνομα του Αλεξ Ροντρίγκεζ φιγουράριζε ανάμεσα τους.

Αν και δημοσιογράφος του ζήτησε να μιλήσει γι΄αυτό το μελανό σημείο της καριέρας του, δεν πήρε καμιά απάντηση. Τα στεροειδή χωρίς συνταγή έχουν απαγορευτεί από τους νόμους του μπέιζμπολ, αλλά ο Αλεξ Ροντρίγκεζ δεν τιμωρήθηκε που τον παραβίασε το 2003.