Μελέτη προς Μενεγάκη: Ελένη, έλα να τα βρούμε

20.05.2009
Κίνηση-ματ έκανε η Τατιάνα Στεφανίδου με καλεσμένη στο «Αξίζει να το δεις» την «αντίπαλό» της Χριστίνα Λαμπίρη και... χτύπησε μέσο όρο τηλεθέασης 30,5%.

Κίνηση-ματ έκανε η Τατιάνα Στεφανίδου με καλεσμένη στο «Αξίζει να το δεις» την «αντίπαλό» της Χριστίνα Λαμπίρη και... χτύπησε μέσο όρο τηλεθέασης 30,5%. Κι επειδή αυτή την εποχή τα τηλεοπτικά πρόσωπα στοχεύουν σε υψηλότερες τηλεθεάσεις, ενόψει μετεγγραφών ή ανανεώσεων, η Ελεονώρα Μελέτη δεν έχασε την ευκαιρία κι έστειλε μήνυμα προς την Ελένη Μενεγάκη ότι θέλει να τα ξαναβρούνε.

Για τους καλά γνωρίζοντες, ήταν θέμα χρόνου η τηλεοπτική συμφιλίωση της Τατιάνας Στεφανίδου με τη Χριστίνα Λαμπίρη, η οποία την εγκατέλειψε πριν από μερικά χρόνια για να ακολουθήσει τη δική της πορεία, χωρίς όμως να της ανακοινώσει την απόφασή της, κάτι που είχε ενοχλήσει την Τατιάνα. Όλα όμως άλλαξαν με την πρόσφατη τηλεοπτική τους συνάντηση, όπου τα είπαν σαν δυο καλές φιλενάδες. Η συνέχεια επιφύλασσε «φωτιές» στα τηλεοπτικά πηγαδάκια, αφού αμέσως άρχισαν να πέφτουν τα πρώτα στοιχήματα για το ποια θα είναι η επόμενη μεγάλη τηλεοπτική συμφιλίωση.

Η αντίδραση της Ελεονώρας
Σύμφωνα με όσους γνωρίζουν τα τηλεοπτικά πράγματα, δεν ήταν τυχαία η συζήτηση που έκανε on air με τους συνεργάτες της η Ελεονώρα Μελέτη. Κυρίως η απάντηση που έδωσε λέγοντας ότι θα πήγαινε καλεσμένη της Ελένης Μενεγάκη, προσπαθώντας έτσι να γεφυρώσει το χάσμα με τη «βασίλισσα της πρωινής ζώνης». Ήδη συζητιέται ότι η «σπόντα» δεν ρίχτηκε τυχαία από την εύστροφη Ελεονώρα, που κάποια στιγμή στο παρελθόν έκανε το... ατόπημα να ενοχλήσει τη λαμπερή παρουσιάστρια με μια «μπηχτή» που αφορούσε εμμέσως την ηλικία της.

Η φράση της «εγώ μεγάλωσα με τη Μενεγάκη» μεταφράστηκε από πολλούς ως έμμεση αναφορά στην ηλικία της, που ναι μεν δεν την κρύβει, αλλά, όπως και να το κάνουμε, δεν «χτύπησε» καλά. Λέγεται, λοιπόν, ότι από εκείνο το «ατόπημα» το χάσμα μεγάλωσε ανάμεσα σε εκείνη και τη λαμπερή κυρία του πρωινού του Alpha.

Βρήκε την ευκαιρία
Με τον καιρό όμως η Ελεoνώρα έχει καταλάβει πως στην τηλεόραση πρέπει να διατηρούνται οι ισορροπίες και ότι πρέπει κανείς να έχει περισσότερους φίλους παρά εχθρούς. Έτσι, βρήκε την ευκαιρία να «καλέσει» σε συμφιλίωση την Ελένη Μενεγάκη απαντώντας σε ερώτηση συνεργάτη της ότι θα πήγαινε καλεσμένη στον «Καφέ με την Ελένη».

Το θέμα είναι τι θα κάνει η Ελένη... Άλλωστε, αυτή δεν έχει ανάγκη από μια συμφιλίωση για να αυξήσει τα νούμερα τηλεθέασης της εκπομπής της, αφού είναι πρώτη και με διαφορά από τα άλλα πρωινάδικα. Εκείνοι όμως που τη γνωρίζουν λένε ότι ως χαρακτήρας είναι μεγαλόψυχη και δέχεται τις προκλήσεις. Και μια συνάντηση με την Ελεονώρα Μελέτη στον «Καφέ με την Ελένη» σίγουρα αποτελεί πρόκληση, καθώς θα περιλαμβάνει πολλά ενδιαφέροντα σημεία και ξεκαθαρίσματα.

Δεν αποκλείεται, λοιπόν, να δούμε στον καναπέ της Ελένης καλεσμένη την Ελεονώρα. Το σίγουρο είναι, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ότι η ατάκα της τελευταίας δεν πέρασε απαρατήρητη από τη «βασίλισσα της πρωινής ζώνης», που ξέρει να χειρίζεται με μαεστρία το «παιχνίδι» της δημοσιότητας και να προσφέρει στον κόσμο αυτά που θέλει να βλέπει, κάνοντας τα μηχανάκια της AGB να χτυπάνε κόκκινο.