Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς αρραβωνιάστηκε

29.06.2009
Αφού επιβεβαιώθηκαν οι αρχικές φήμες για τη σχέση της με τον μάνατζέρ της Τζέισον Τράγουικ (Jason Trawick), η Μπρίτνεϊ Σπίαρς (Britney Spears) προχώρησε και στον αρραβώνα μετά από πρόταση γάμου που της έκανε εκείνος, αντίθετα με τη μέχρι τώρα πρακτική της.

Αφού επιβεβαιώθηκαν οι αρχικές φήμες για τη σχέση της με τον μάνατζέρ της Τζέισον Τράγουικ (Jason Trawick), η Μπρίτνεϊ Σπίαρς (Britney Spears) προχώρησε και στον αρραβώνα μετά από πρόταση γάμου που της έκανε εκείνος, αντίθετα με τη μέχρι τώρα πρακτική της. Φυσικά, τα ευχάριστα νέα και η αναμενόμενη αναστάτωση που τα συνοδεύει δεν μπορούσαν να μην αποτυπωθούν και στα μαλλιά της "πριγκίπισσας της Ποπ", τα οποία ως γνωστόν, αποτελούν το βαρόμετρο της διάθεσής της.

Το περασμένο Σάββατο, η 27χρονη τραγουδίστρια ήταν ξανθιά και επιδείκνυε το διαμαντένιο δαχτυλίδι που στόλιζε το αριστερό της χέρι, ενώ την Κυριακή έγινε μελαχρινή και βγήκε βόλτα για ψώνια με τον αρραβωνιαστικό της. Μάλιστα τα μαλλιά της πρόλαβαν να... μακρύνουν θεαματικά μέσα σε μια μέρα, αφού από τον ύψος των ώμων έφτασαν στο στήθος της.

Η πρώτη κοινή δημόσια εμφάνιση της Μπρίτνεϊ με τον 37χρονο ατζέντη έγινε στο πάρτι του σχεδιαστή Κρίστιαν Όντιγκερ (Christian Audiger) στα τέλη Μαΐου, αλλά όπως πιστεύεται οι δυο τους είναι ζευγάρι από πολύ πιο πριν. Επίσης, τον Μάιο η Μπρίτνεϊ και ο Τζέισον είχαν πάει διακοπές στην Καραϊβική παρέα με τον πατέρα, τον αδελφό και τους γιους της.

Ένα μήνα αργότερα η δημοφιλής τραγουδίστρια -που δεν φημίζεται για την σταθερότητα της - φαίνεται έτοιμη να πει το "ναι" για τρίτη φορά.

Στη βόλτα στα μαγαζιά με τον αγαπημένο της έδειχνε χαρούμενη και ήταν ντυμένη απλά με κοντό τζιν σορτσάκι και σαγιονάρες, αλλά δεν θέλησε να σχολιάσει ή να επιβεβαιώσει τον αρραβώνα στους παπαράτσι που την ακολουθούσαν. Οι σωματοφύλακες της άνοιγαν τον δρόμο για να περάσει και μέσα σε λίγη ώρα κατάφερε να γεμίσει το τζιπ της με πολλά ψώνια για το σπίτι, ανάμεσα στα οποία ξεχώριζε και μια σκούπα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι διάρκεια του γάμου της με τον πρώην άντρα της Κέβιν Φέντερλαϊν (Kevin Federline) η Μπρίντεϊ είχε πειραματιστεί ξανά με τα καστανά μαλλιά.