Έχω όλη την ΑΓΑΠΗ γύρω μου

28.12.2009
«Έχω όλη την αγάπη γύρω μου. Τα παιδιά μου πάνω απ’ όλα, ο άντρας μου, η μαμά μου, οι δικοί μου άνθρωποι. Οι φίλοι μου και οι συνεργάτες μου. Δίνω και παίρνω χαρά. Δεν επιτρέπω στον εαυτό μου την πίκρα και τις αρνητικές σκέψεις τέτοιες μέρες».

«Έχω όλη την αγάπη γύρω μου. Τα παιδιά μου πάνω απ’ όλα, ο άντρας μου, η μαμά μου, οι δικοί μου άνθρωποι. Οι φίλοι μου και οι συνεργάτες μου. Δίνω και παίρνω χαρά. Δεν επιτρέπω στον εαυτό μου την πίκρα και τις αρνητικές σκέψεις τέτοιες μέρες». Με τα λόγια αυτά απάντησε η Ελένη Μενεγάκη σε όσους την «κυνήγησαν» τις τελευταίες ημέρες προσπαθώντας να δουν τις αντιδράσεις της στα όσα κυκλοφόρησαν σχετικά με την πιθανή διακοπή της συνεργασίας της με το σκηνοθέτη της εκπομπής της Μεγακλή Βιντιάδη. Φήμες πάνε κι έρχονται δημιουργώντας για μία ακόμα φορά ένα γκρίζο σκηνικό όσον αφορά τη γοητευτική οικοδέσποινα του «Καφέ με την Ελένη», η αλήθεια όμως φαίνεται να είναι αλλού.

Η ωραία Ελένη στην αγκαλιά των αγαπημένων της αυτές τις μέρες πρωταγωνιστεί στο δικό της σκηνικό ευτυχίας, που είναι γεμάτο χρώματα, γέλια και χαρές. Γιατί όσα κι αν λέγονται, η θέση της στο κανάλι παραμένει σταθερή, οι Γερμανοί τη λατρεύουν και η ίδια είναι αποφασισμένη με τη δουλειά και τη σιωπή της να δώσει την απάντησή της. Κι αυτή είναι μία: «Είμαι καλά, είμαι ευτυχισμένη και τραβάω το δρόμο μου σταθερά».

...Στο μεταξύ, ενώ οι μισοί ψάχνουν τον Μεγακλή Βιντιάδη και οι άλλοι μισοί την ίδια, εμείς την είδαμε αρκετές φορές τις τελευταίες μέρες να κάνει βόλτες στους γιορτινά στολισμένους δρόμους της Κηφισιάς άλλοτε με τη φίλη και κουμπάρα της Νατάσσα Θεοδωρίδου και άλλοτε με τα παιδιά της.

Βασίλισσα και στην κουζίνα
Αλλά και στο σπίτι έχει πάντα τον πρωταγωνιστικό ρόλο, τόσο στην κουζίνα όσο και στον εορταστικό διάκοσμο της καλαίσθητης κατοικίας της στην Κηφισιά. Όπως λένε όσοι την ξέρουν καλά, είναι δεινή μαγείρισσα και μάλιστα φέτος έβαλε και τα παιδιά της στην κουζίνα. Παρέα με τους μεγαλύτερους Άγγελο-Ιωάννη και Λάουρα έπλασαν κουλουράκια και έφτιαξαν παραδοσιακά μελομακάρονα.

«Η Ελένη τις γιορτές κάνει σαν μικρό παιδί», μας αποκάλυψε πρόσωπο που τη γνωρίζει πάρα πολύ καλά. Γι’ αυτό και οι δικοί της άνθρωποι και οι πολύ καλοί της φίλοι περιμένουν να τους μαγειρέψει για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι.

Τι θα περιλαμβάνει το μενού; Γαλοπούλα με τη μυστική γέμιση, μια συνταγή της μητέρας της, κυρίας Ζέτας, αλλά και μια τάρτα-έκπληξη που της είχε μάθει πριν από πολλά χρόνια η Βέφα Αλεξιάδου.

«Το μόνο που θέλει η Ελένη είναι να ξεκουραστεί και να περάσει στιγμές ξεγνοιασιάς με τα παιδιά της», μας είπε στενός της συνεργάτης. Τα δώρα βρίσκονται ήδη κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο, αλλά δεν θα ανοιχτούν πριν από την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, όπως επιβάλλει το έθιμο για την οικογένεια Λάτσιου. Εννοείται πως μέσα στις γιορτές η Ελένη και τα παιδιά θα κάνουν και κάποιες μικρές εξορμήσεις εντός της Αττικής, όπως στο υπέροχο κτήμα που διαθέτει ο νονός της Λάουρας, ο γνωστός ζωγράφος Άγγελος.

Από τη νέα χρονιά με νέο χαρμάνι...
Όσον αφορά τα επαγγελματικά της, η Ελένη φαίνεται πως έχει πάρει τις τελικές της αποφάσεις, τις οποίες και θα υλοποιήσει με το νέο έτος. Ενώ το θέμα του Μεγακλή Βιντιάδη βρίσκεται σε εξέλιξη, η παρουσιάστρια σκέφτεται να προχωρήσει σε αλλαγές και άλλων προσώπων με ό,τι κι αν αυτό σημαίνει!

Από την άλλη, τα σενάρια που κάνουν λόγο για στροφή στο infotainment είναι μέχρι στιγμής τελείως ανυπόστατα. Η Ελένη θα επιμείνει δυνατά στην ψυχαγωγία και από τον καινούργιο χρόνο έρχονται αποκλειστικές συνεντεύξεις ακόμη και από celebrities του Χόλιγουντ, που θα προκαλέσουν αίσθηση!

Για την ώρα, πάντως, ισχύει αυτό που είπε αποχαιρετώντας με θερμές ευχές: «Φεύγω, να περάσετε καλά. Τώρα είμαι μόνο σύζυγος και μητέρα».