Ένα κοριτσάκι για τον Μάθιου ΜακΚόναχι

04.01.2010
Το δεύτερο παιδάκι τους κρατούν από χθες στην αγκαλιά τους, ο Μάθιου ΜακΚόναχι (Matthew McConaughey) και η αγαπημένη του, Καμίλα Άλβες (Camila Alves). Η μικρή αδελφούλα του μόλις 11 μηνών Λέβι (Levi) ήρθε με το ξεκίνημα του νέου χρόνου.

Το δεύτερο παιδάκι τους κρατούν από χθες στην αγκαλιά τους, ο Μάθιου ΜακΚόναχι (Matthew McConaughey) και η αγαπημένη του, Καμίλα Άλβες (Camila Alves).

Η μικρή αδελφούλα του μόλις 11 μηνών Λέβι (Levi) ήρθε με το ξεκίνημα του νέου χρόνου.

Η ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα του γνωστού ηθοποιού (www.matthewmcconaughey.com) τα λέει όλα:

"Καλή χρονιά σε όλους! Την Κυριακή, 3 Ιανουαρίου στις 12:13π.μ. η Καμίλα γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι 3,5 κιλών. Το ονομάσαμε Βίντα Άλβες ΜακΚόναχι (Vida Alves McConaughey)

Η λέξη "Vida" σημαίνει "ζωή" στα Πορτογαλικά και αυτό ακριβώς μας έστειλε ο Θεός σήμερα το πρωί. Η Καμίλα αναρρώνει όμορφα και είμαστε και οι δύο περήφανοι που υποδεχτήκαμε αυτή την μικρή κυρία στις ζωές μας...

Ευχαριστούμε όλους για τις ευχές και τις προσευχές σας σε όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Ακόμη μια ευλογημένη μέρα. Ευχαριστούμε πολύ. Συνεχίστε να ζείτε. Μάθιου και Καμίλα".

Την είδηση για την εγκυμοσύνη της συντρόφου του διάημου ηθοποιού την είχαμε πληροφορηθεί στα τέλη Ιουνίου, και πάλι μέσα από την προσωπική ιστοσελίδα του 39χρονου Μάθιου.

Ο ΜακΚόναχι είχε δηλώσει και παλιότερα,ότι για εκείνον η πατρότητα αποτελεί μια τρελή, υπέροχη περιπέτεια και πως το κοριτσάκι που θα έρθει στον κόσμο είναι για εκείνον ένα ολόκληρο νέο κεφάλαιο στη ζωή του.