Η Πάρις Χίλτον παντρεύεται μέσα στο 2010!

07.01.2010
Μπορεί ο αγαπημένος της 28χρονης Πάρις Χίλτον (Paris Hilton) να έίναι μόλις 24 ετών, αλλά η πλούσια κληρονόμος φαίνεται ότι βρήκε στο πρόσωπο του μπειζμπολίστα Νταγκ Ράινχαρτ (Dough Reinhart) τον άντρα της ζωής της.

Μπορεί ο αγαπημένος της 28χρονης Πάρις Χίλτον (Paris Hilton) να είναι μόλις 24 ετών, αλλά η πλούσια κληρονόμος φαίνεται ότι βρήκε στο πρόσωπο του μπειζμπολίστα Νταγκ Ρέινχαρτ (Dough Reinhart) τον άντρα της ζωής της.

Έτσι, σε πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό "Life & Style", η άλλοτε σκανταλιάρα Πάρις δεσμεύεται πως το 2010 θα είναι η χρονιά που θα κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση της με τον εδώ και ένα περίπου χρόνο αγαπημένο της Νταγκ.

"Είμαστε ζευγάρι με τον Νταγκα εδώ και ένα χρόνο περίπου και δεν περνάμε βραδιά χώρια", δήλωσε με καμάρι η Χίλτον στο δημοσιογράφο του περιοδικού Κέβιν Ντίκσον (Kevin Dickson), ενώ συνεχίζοντας τόνισε πως ο Νταγκ δεν είναι μόνο σύντροφος αλλά αποτελεί τον καλύτερο φίλο της κληρονόμου, που την κάνει να αισθάνεσαι σαν πριγκίπισσα κάθε μέρα που περνά.

Και σαν σωστή πριγκίπισσα, η 28χρονη Πάρις είναι έτοιμη να κάνει και ένα βασιλικό γάμο:

"Δεν θα απέκλεια το γάμο μέσα στο 2010. Σκεπτόμενη πόσο καλά τα πηγαίνουμε μεταξύ μας, το μέλλον διαγράφεται λαμπερό και ευτυχισμένο. Ο Νταγκ μου δίδαξε την αληθινή αγάπη και το πως σε κάνει να αισθάνεσαι αυτή.

Ήταν εκείνος που με έκανε να ωριμάσω και να δω πως δεν χρειάζεται να βγαίνω έξω διαρκώς για να είμαι ευτυχισμένη".

Μιλώντας για τα δώρα που της κάνει κατά καιρούς ο μειζμπολίστας που έβαλε γκολ στην καρδιά της, η Χίλτον εξομολογείται πως κάθε μέρα στο πλευρό του Νταγκ είναι μια έκπληξη:

"Έχουμε μοιραστεί τόσες απίθανες και ξεχωριστές στιγμές. Ένα από τα καλύτερα πράγματα που έχει κάνει, είναι το ότι νοίκιασε ένα ολόκληρο νησί για εμάς στα Φίτζι. Όλα ήταν τόσο ρομαντικά κι χαλαρωτικά, οι καλύτερες διακοπές της ζωής μου".

Από την μεριά του, ο Ρέινχαρτ εξομολογείται στο περιοδικό ''Life & Style'' τα συναισθήματά του για την αγαπημένη του Πάρις:

'Η Πάρις είναι η πιο όμορφη γυναίκα στον κόσμο. Την αγαπάω τόσο που νιώθω πως είμαι ο πιο τυχερός άντρας στον πλανήτη. Είναι θεά, έξυπνη, αστεία και ευγενική. Η οικογένειά μου τη λατρεύει και θεωρώ πως θα γινόταν η ιδανική σύντροφος για εμένα".