Ο προκλητικός χορός του πρίγκιπα Χάρι

02.02.2010
Στην πρόσφατη επίσκεψη του στα νησιά Μπαρμπάντος, ο πρίγκιπας Χάρι (Prince Harry) απέδειξε ότι χορεύει καλύτερα από ότι παίζει πόλο!

Στην πρόσφατη επίσκεψη του στα νησιά Μπαρμπάντος, ο πρίγκιπας Χάρι (Prince Harry) φάνηκε να χορεύει καλύτερα από ότι παίζει πόλο!

Ήδη γνωστός για την αδυναμία του στο κλάμπινγκ, ιδιαίτερα στο Λονδίνο, ο 25χρονος γαλαζοαίματος απέδειξε ότι τόση εξάσκηση δεν πήγε χαμένη! Αυτό το Σαββατοκύριακο και στο πλαίσιο φιλανθρωπικής γιορτής για την ενίσχυση της Αϊτής, ο Χάρι έβαλε στοίχημα με τους θεατές για το αν θα κατάφερναν να συγκεντρώσουν €1.800 μέσα σε 25 λεπτά.

Πράγματι το συγκεκριμένο ποσό συγκεντρώθηκε σε ελάχιστο χρόνο και όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο που συνοδεύει την είδηση, ο πρίγκιπας αναγκάστηκε να χορέψει στους ρυθμούς της παραδοσιακής μουσικής των Μπαρμπάντος, την γνωστή καλίψο (calypso), που συνδυάζει αισθησιακά λικνίσματα της λεκάνης. Κατακόκκινος από αμηχανία, ο Χάρι κατάφερε να σταθεί στο ύψος του, δείχνοντας ότι εκτός από τζέντλεμαν είναι και επιδέξιος χορευτής.

Ο Χάρι επισκέφτηκε τα Μπαρμπάντος για να συμμετάσχει σε έναν αγώνα στο πλαίσιο του Φιλανθρωπικού Κυπέλου Πόλο του Σεντεμπάλε (Sentebale). Η ομάδας του σκόραρε έξι γκολ αλλά ο ίδιος είχε ένα μικρό ατύχημα αφού έπεσε από το άλογο προσπαθώντας να εκτελέσει μια κλειστή στροφή προς το τέρμα.