Ο Ιησούς παράτησε τη Μαντόνα

03.02.2010
Ο Ιησούς (Jesus) της την άφησε, λένε οι κακές γλώσσες, γιατί δεν είχαν τίποτα κοινό.

Σύμφωνα με τις κακές γλώσσες ο αγαπημένος της 'βασίλισσας της ποπ', Ιησούς Λους (Jesus Luz) την παράτησε γιατί δεν είχαν τίποτα κοινό.

Tο μοντέλο από τη Βραζιλία λέγεται ότι τελείωσε τη σχέση του με την 51χρονη σταρ εξαιτίας των 28 χρόνων που τους χωρίζουν και των πολύ φορτωμένων προγραμμάτων και των δύο.

Σύμφωνα με την εφημερίδα "Chicago Sun-Times" την πρωτοβουλία για τον χωρισμό πήρε ο ίδιος ο 23χρονος Ιησούς: "Δεν ήταν και ιδιαίτερα φιλικός ο χωρισμός, αλλά ήταν εκείνος που τον υποκίνησε", αναφέρει μια πηγή.

Στο ίδιο δημοσίευμα διαβάζουμε ότι μόλις τώρα ο Λους συνειδητοποίησε το πόσο δύσκολο ήταν το μέλλον μιας σχέσης με τόσο λίγα κοινά ενδιαφέροντα.

Η Μαντόνα (Madonna) γνώρισε τον Βραζιλιάνο σε φωτογράφηση για το περιοδικό "W" τον Δεκέμβριου του 2008. Όμως, ξεκίνησαν να βγαίνουν λίγο μετά την οριστικοποίηση του διαζυγίου της από τον σκηνοθέτη Γκάι Ρίτσι (Guy Ritchie).

Όπως ήταν φυσικό, η καριέρα του Λους ως μοντέλο εκτινάχθηκε έπειτα από αυτή τη σχέση. Λέγεται όμως ότι η μητέρα του, η οποία είναι 14 χρόνια μικρότερη (!) από την πρώην αγαπημένη του γιου της, δεν έβλεπε με καλό μάτι αυτή τη σχέση.

"Βρισκόμαστε σε διαφορετικά σημεία στις ζωές μας" φαίνεται να είπε η ίδια η Μαντόνα σε φίλους της, ανατρέποντας προηγούμενες φήμες που την ήθελαν έτοιμη να κάνει με τον εραστή της.

"Το πρόβλημα με τον Ιησού είναι τόσο απλό, όσο και προφανές", σχολιάζει ένας φίλος της Μαντόνα σε αμερικανική ιστοσελίδα: "Είναι η μεγάλη διαφορά ηλικίας. Εκείνος είναι 23, εκείνη είναι 51. Πόσο θα μπορούσε να κρατήσει; Και έναν χρόνο που κράτησε, είναι θαύμα για πολλούς.

Ο Ιησούς είναι εξαιρετικά καλός, ευγενικός και πολύ έξυπνος. Όμως οι ζωές τους βρίσκονται σε τελείως διαφορετικά σημεία αυτή τη στιγμή. Πήραν και οι δύο τα καλύτερα από τη σχέση αυτή, αλλά τώρα τελείωσε. Ή όπως μου είπε και η Μαντόνα", συνεχίζει η πηγή: "Απλά δεν έχουμε τίποτα πια να πούμε. Έχουμε την Καμπάλα, αλλά μόνο αυτή".