Η Τζέσικα Σίμπσον κλαίει για τον Τζον Μάγιερ

03.03.2010
Η 29χρονη τραγουδίστρια εμφανίστηκε στην εκπομπή της Όπρα Γουίνφρεϊ (Oprah Winfrey) όπου -μεταξύ άλλων- μίλησε με έντονο τρόπο για τα σχόλια που έκανε ο πρώην της σχετικά με τις σεξουαλικές της επιδόσεις.


Η 29χρονη τραγουδίστρια εμφανίστηκε στην εκπομπή της Όπρα Γουίνφρεϊ (Oprah Winfrey) όπου -μεταξύ άλλων- μίλησε με έντονο τρόπο για τα σχόλια που έκανε ο πρώην της σχετικά με τις σεξουαλικές της επιδόσεις.

Πολλοί θα το έβρισκαν ιδιαίτερα κολακευτικό αν κάποιος τους χαρακτήριζε ως "σεξουαλική βόμβα ναπάλμ" στο κρεβάτι.

Όχι όμως η Τζέσικα Σίμπσον που δεν εκτίμησε ιδιαίτερα τα πρόσφατα σχετικά σχόλια του πρώην της, Τζον Μάγιερ (John Mayer).

Σκέφτηκε όμως ότι δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να τον εκδικηθεί από το να μιλήσει δημόσια γι' αυτό και μάλιστα στη δημοφιλέστατη εκπομπή της Όπρα μπροστά σε εκατομμύρια τηλεθεατές που, για να το λέμε και αυτό, "πεθαίνουν" για δάκρυα και πόνο!

Την ώρα μάλιστα που η καημένη η Τζέσικα προσπαθούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της, γινόταν ταυτόχρονα ξεκάθαρο ότι είχε ήδη κερδίσει τη συμπάθεια του.. κοινού.

Η Τζέσικα μίλησε στη Βασίλισσα των εκπομπών του είδους για το πόσο πληγώθηκε όταν ο πρώην εραστής της, μίλησε τον περασμένο μήνα στο περιοδικό "Playboy" λέγοντας πως εκείνη ήταν κάτι σαν το σεξουαλικό του ναρκωτικό.

Ο Μάγιερ είχε πει συγκεκριμένα: "Και να σκεφτείτε ότι τα ναρκωτικά δεν σου κάνουν καλό όταν τα παρακάνεις... Ναι, αυτό το κορίτσι είναι σαν κρακ και κοκαΐνη για μένα. Σεξουαλικά ήταν μια τρέλα. Αυτό είναι το μόνο που μπορώ να πω. Ήταν σαν βόμβα ναπάλμ, σεξουαλική ναπάλμ. Σας έχει τύχει ποτέ να πείτε 'Δεν θέλω να κάνω τίποτα άλλο στη ζωή μου από το να σε σνιφάρω'΄;"

Σε δεύτερο χρόνο, βέβαια, ζήτησε συγνώμη που άνοιξε το στόμα του λέγοντας ότι είχε φερθεί σαν ηλίθιος, αλλά το καλό είχε γίνει...

Παρά την απολογία του, η Τζέσικα δεν έχει ξεπεράσει το όλο θέμα και εμφανίστηκε πολύ ταραγμένη μιλώντας για αυτό στην 'Οπρα.

Η ολοκληρωμένη συνέντευξη θα μεταδοθεί σήμερα, αλλά σε ένα διαφημιστικό της που έχει ήδη παίξει στην αμερικανική τηλεόραση, η Τζέσικα εμφανίζεται να λέει: "Δεν θέλω ο κόσμος να ξέρει πως είμαι στο κρεβάτι".

Στη συνέχεια, η Όπρα τη ρωτάει αν ένιωσε προδομένη από τα σχόλια του Μάγιερ αλλά η απάντηση της τραγουδίστριας αναμένεται στη σημερινή εκπομπή.

Η Σίμπσον μιλά ακόμη και για τα κιλά της, την κριτική που έχει δεχτεί για το θέμα αυτό και πόσο την ενοχλεί. Στο τρέιλερ λέει συγκεκριμένα: "Είναι πολύ δύσκολο για μένα να μιλάω γι' αυτό".

Η Σίμπσον και ο Μάγιερ ήταν ζευγάρι για περίπου έναν χρόνο από τον Αύγουστο του 2006, εννέα μήνες αφού χώρισε από τον άντρα της Νικ Λάτσεϊ (Nick Lachey), δηλαδή, με τον οποίο πρωταγωνιστούσαν στο τηλεοπτικό ριάλιτι σόου "Νewlyweds".

Στις 15 Μαρτίου, θα επιστρέψει στην μικρή οθόνη με ένα άλλο ριάλιτι που λέγεται "Τhe Pride Of Beauty" ("Η περηφάνια της ομορφιάς") και το οποίο θα μεταδίδεται από το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο VH1.

Η Τζέσικα μπορεί να νιώσει λίγο καλύτερα αν σκεφτεί ότι εκείνη δεν είναι η μοναδική πρώην για την οποία έχει μιλήσει δημόσια ο Τζον.

Όταν χώρισε από την ηθοποιό Τζένιφερ Άνιστον (Jennifer Aniston), τον Αύγουστο του 2008, έδωσε μια άτυπη συνέντευξη τύπου έξω από ένα γυμναστήριο της Νέας Υόρκης όπου αποκάλυψε ότι εκείνος έδωσε τέλος στη συγκεκριμένη σχέση.

Είχε πει: "Τελείωσα τη σχέση αυτή, για να μείνω μόνος μου. Δεν θέλω να ξοδεύω άσκοπα τον χρόνο κανενός αφού κάτι δεν πάει καλά και το βλέπω".

Είχε επίσης σχολιάσει την σύντομη σχέση που είχε το 2002 με την ηθοποιό Τζένιφερ Λοβ Χιούιτ (Jennifer Love Hewitt). Κατά τη διάρκεια μιας παράστασης το 2006, ο Μάγιερ είχε πει ότι δεν είχαν κάνει ποτέ σεξ οι δυο τους γιατί στο πρώτο τους ραντεβού, εκείνη έπαθε τροφική δηλητηρίαση.

Αργότερα βέβαια, τα πήρε πίσω λέγοντας ότι "Απλά έκανε πλάκα"