Ένας τζέντλεμαν για την πιο σέξι Ελληνίδα

21.03.2008
Ήταν ζήτημα χρόνου να βρει ο Πάρης την ξανθιά νεράιδα που θα του «έκλεβε» την καρδιά! Και που, όπως όλα δείχνουν, δεν είναι άλλη από την Τζούλια Αλεξανδράτου.

Από την ΚΑΤΙΑΝΑ ΜΑΤΖΑΡΙΔΟΥ

Ήταν ζήτημα χρόνου να βρει ο Πάρης την ξανθιά νεράιδα που θα του «έκλεβε» την καρδιά! Και που, όπως όλα δείχνουν, δεν είναι άλλη από την Τζούλια Αλεξανδράτου. Συνδυάζει το νάζι και την αταξία της Πάρις Χίλτον, τη λάμψη της Ζέτας Βομβογιάννη και το hot ταμπεραμέντο της Σάσας Μπάστα. Έχει πρωταγωνιστήσει σε κινηματογραφική ταινία και διαθέτει ως μάνατζερ έναν κολλητό του, τον Ηλία Ψινάκη.

Οι δύο νέοι συναντήθηκαν για πρώτη φορά στην επίδειξη του Βασίλειου Κωστέτσου την περασμένη Κυριακή στο Ζάππειο και, όπως όλα δείχνουν, η κοπέλα τον εντυπωσίασε! Στην πρώτη σειρά καθόταν ο νεαρός κύριος Κασιδόκωστας, ενώ η Τζούλια Αλεξανδράτου ήταν η πρωταγωνίστρια στο σόου του πιο εκκεντρικού σχεδιαστή, που διοργάνωσε και σχεδίασε ως concept ο ευρηματικός και ταλαντούχος στυλίστας Χάρης Σιανίδης.

Η πλατινέ κούκλα περπάτησε αρχικά μπροστά στο κοινό ντυμένη με ένα χρυσό μακρύ φόρεμα που ακτινοβολούσε. Είχε τα μαλλιά της χτενισμένα αλά Μπριζίτ Μπαρντό και το μακιγιάζ της παρέπεμπε επίσης στη θρυλική «Μπε Μπε». Μέσα σε λίγα λεπτά πέταξε από πάνω της τη χρυσή τουαλέτα για να μείνει σχεδόν γυμνή μέσα σε ένα ολόσωμο διαφανές κολάν στο χρώμα της επιδερμίδας, το οποίο είχε μερικές λεπτομέρειες από δέρμα φιδιού και έκρυβε ελάχιστα τα κάλλη της. Η εικόνα της έκοβε την ανάσα και παρέπεμπε σε μια άλλη θρυλική ηρωίδα του διεθνούς star system, την «Μπαρμπαρέλα» Τζέιν Φόντα.

Η αίθουσα του Ζαππείου κατάμεστη και το κοινό να παραληρεί! Τα ρούχα του Βασίλειου εμπνευσμένα και τα μοντέλα του, ανάμεσα στα οποία και η «καυτή» Όλγα Φαρμάκη, πανέμορφα. «Πριγκίπισσα» της επίδειξης, βέβαια, ήταν η Τζούλια, την οποία επέλεξε ο Κωστέτσος για να παρουσιάσει ένα μίνι νυφικό, που της ταίριαζε γάντι. Από κάτω ο κόσμος χειροκροτούσε ενθουσιασμένος, καθώς ο σχεδιαστής περπάτησε πάνω στην πασαρέλα κρατώντας από το χέρι την Αλεξανδράτου σαν να την παρέδιδε νυφούλα και μπερδεύοντας τελικά τους πάντες, εντελώς ξαφνικά αντάλλαξε ένα παθιασμένο γαλλικό φιλί με την προστατευόμενή του.

Λίγη ώρα αργότερα και μετά το τέλος της επίδειξης η Τζούλια συνοδευόμενη από τον άλλο Πυγμαλίωνά της, τον Χάρη Σιανίδη, συναντούσε τον Πάρη στην «Αίγλη» για να πιουν παρέα τον καφέ τους. Εκείνος είχε φτάσει πρώτος παρέα με τον εφοπλιστή Χάρη Βαφειά και τον Ηλία Πανταζόπουλο. Στο τραπέζι τους κάθισε για λίγο η απαστράπτουσα Έμη Λιβανίου, ενώ όλο και κάποιες άλλες κυρίες, όπως η Βανέσα Αδαμοπούλου ή η Κάλι Τσιλίδου, πέρασαν να χαιρετήσουν.

Η μόνη που κάθισε περί τη μιάμιση ώρα απέναντι από τον Πάρη και μονοπώλησε το ενδιαφέρον του ήταν η Τζούλια. Τα ξανθά της μαλλιά στόλιζε μια τιάρα και φορούσε ένα κατάλευκο μίνι φόρεμα με ασημένιες λεπτομέρειες. Κάποια στιγμή παραπονέθηκε ότι κρύωνε. Εκείνος, που όλη την ώρα τη μελετούσε κοιτάζοντάς τη μέσα από τα μαύρα του γυαλιά με προσοχή, σηκώθηκε και της πρόσφερε το σακάκι του. Μάλιστα, επειδή ο ήλιος έπεφτε και η θερμοκρασία ήταν πράγματι χαμηλή, προτίμησε να πάει στο ένα από τα δύο αυτοκίνητα της συνοδείας του και να αλλάξει ρούχα, υπό το άγρυπνο βλέμμα των αντρών της προσωπικής του ασφάλειας. Φόρεσε ένα μαύρο βελούδινο τζάκετ με σχέδια και κουκούλα και από πάνω ένα άλλο δερμάτινο τζάκετ. Να σημειώσουμε ότι κανείς άλλος δεν πρόλαβε να αντιδράσει και να προσφέρει ένα πανωφόρι στο κορίτσι ή κανείς άλλος δεν τόλμησε να κινηθεί παρουσία του Πάρη. Ο νεαρός ήταν στα μεγάλα του κέφια, έπινε τις μπίρες του και μάλιστα χαμογελούσε τόσο στους παπαράτσι όσο και στα τηλεοπτικά συνεργεία. Αντίθετα, ο κολλητός του Ηλίας Πανταζόπουλος απαίτησε από τους δημοσιογράφους να μην ενοχλούν το φίλο του ζητώντας του δηλώσεις.

Λίγο μετά τη δύση του ήλιου η παρέα αναχώρησε δίνοντας υπόσχεση να ανανεώσουν το ραντεβού τους ακόμη και το ίδιο βράδυ. Αν δηλαδή η Τζούλια δεν ήταν πτώμα από την κούραση, αφού έπρεπε να παρακολουθήσει τουλάχιστον άλλες τρεις επιδείξεις. Λέτε να καταφέρει η ωραία Τζούλια να κρατήσει δικό της τον περιζήτητο εργένη; Θα είναι η μοιραία γυναίκα μετά την Πάρις, η οποία τον είχε αρραβωνιαστεί, που θα τον δεσμεύσει σε μια σταθερή σχέση; Όλοι μιλάνε για το νέο hot φλερτ στην πόλη. Ο καιρός θα δείξει αν το άτυπο προξενιό έχει ευτυχή κατάληξη!