Μανωλίδου: Πήρε την κατάσταση στα χέρια της!

29.03.2011
Αν μη τι άλλο, η Ευγενία Μανωλίδου έχει χιούμορ και αυτό επιστράτευσε για να αντιμετωπίσει τον πάτο που πιάνει καθημερινά η εκπομπή της, Dancing with the stars daily. Καλά, δεν ξέρουμε αν στο σπίτι σπάει το καλό σερβίτσιο από το γάμο της

Αν μη τι άλλο, η Ευγενία Μανωλίδου έχει χιούμορ και αυτό επιστράτευσε για να αντιμετωπίσει τον πάτο που πιάνει καθημερινά η εκπομπή της, Dancing with the stars daily. Καλά, δεν ξέρουμε αν στο σπίτι σπάει το καλό σερβίτσιο από το γάμο της με τον Άδωνη Γεωργιάδη, αλλά στον Θέμο Αναστασιάδη που πήγε καλεσμένη, η Ευγενία ήτο άνετη. Και αποκαλυπτική, αφού μας ενημέρωσε ότι πήρε πλέον η ίδια στα χέρια της την κατάσταση της εκπομπής.

Δεν ξέρω, ποιος πρέπει να ανησυχεί στην περίπτωση αυτή. Η Έλενα Ακρίτα; Ο τηλεθεατής; Ο Άδωνις; Ο ΑΝΤ1 πάντως δεν πρέπει να ανησυχεί γιατί μεταξύ μας, χειρότερα δεν γίνεται. Εξάλλου, την κρίση την έχουν πάθει ήδη και η Μανωλίδου ήτο εκείνη που τους έφερε τα υπογλώσσια. Αυτό είπε στον Θέμο και πολύ γελάσαμε με το σκηνικό, η «Μπουμπούκα» να προσφέρει τις πρώτες βοήθειες.

Όπως είπε, λοιπόν, στην αρχή ξεκίνησαν την εκπομπή, όπως είναι η πρωτότυπη στο BBC. «Στο BBC ενθουσιάστηκαν, αλλά στον ΑΝΤ1 τέζα κάτω» είπε χαρακτηριστικά η οποία στο σημείο αυτό αποκάλυψε ότι πήρε η ίδια την κατάσταση στα χέρια της ελέω των χαμηλών πτήσεων. «Το ανέλαβα μόνη μου. Μπήκα μέσα, ρώτησα τι θέματα έχουμε και τα ανέτρεψα όλα» συνέχισε η Ευγενία την οποία εδώ βλέπουμε και σε ρόλο... αρχισυντάκτριας.

Μόνο αυτό δεν είχε κάνει ακόμη στην τηλεόραση, αλλά να που για όλα υπάρχει μία αρχή. Ο πρώτος που βρέθηκε μπροστά της ήταν ο Τρύφων Σαμαράς την περασμένη Παρασκευή, ο οποίος (άκουσε τώρα σύμπτωση) έζησε από κοντά την... επανάσταση της Ευγενίας! Είμαστε σίγουροι ότι η νέα εκπομπή δεν θα σκίσει (εκτός κι αν αλλάξει ώρα), αλλά πού ξέρεις, μπορεί να πιάσει βάση και να την περάσει. Πάντως, την ίδια δεν την απασχολεί όπως είπε τόσο η τηλεθέαση, όσο να περνάει η ίδια καλά στην εκπομπή, ενώ παραδέχτηκε ότι αυτή είναι η πιο δύσκολη αποστολή που έχει αναλάβει στην τηλεόραση. Ε, αυτά έχουν τα ζωντανά κυρία Μανωλίδου μου... καταρρέεις στην κυριολεξία!