Στεφανίδου: Θα βαφτίσει το παιδί πασίγνωστης ηθοποιού

25.06.2013
Τα χέρια για κουμπαριά έδωσε με πασίγνωστη ηθοποιό η Τατιάνα Στεφανίδου. Η παρουσιάστρια θα βαφτίσει το πρώτο παιδί της Νικολέττας Καρρά και όχι η ηθοποιός δεν είναι ακόμη έγκυος.

Η Τατιάνα θα γίνει νονά όταν και με το καλό η ηθοποιός μείνει έγκυος και αποκτήσει το πρώτο της παιδί. Αλλά όπως λέει και η παροιμία... «των φρονίμων τα παιδιά, πριν πεινάσουν, μαγειρεύουν». Και οι δύο γυναίκες το έπραξαν.

Το deal της κουμπαριάς έγινε ζωντανά στον «αέρα» της εκπομπής της Τατιάνας και όπως εξήγησε η Καρρά ήταν πρόταση της παρουσιάστριας με την οποία είναι καλές φίλες.

«Η Τατιάνα μου το πρότεινε αυτό, και μάλιστα στον «αέρα’ της εκπομπής της. Με την Τατιάνα είχαμε μια πολύ καλή χημεία από την πρώτη στιγμή που συναντηθήκαμε. Ήταν μια αμοιβαία συμπάθεια από αυτά τα περίεργα πράγματα που συμβαίνουν κάποιες φορές. Τη δεύτερη φορά που είχα πάει στην εκπομπή της, μου λέει “θέλω να σου βαφτίσω το παιδί”. Προσπαθούσα να καταλάβω αν το λέει σοβαρά, και της είπα να δεσμευτεί και δεσμεύτηκε. Έτσι αποφασίσαμε ότι το πρώτο όταν με το καλό έρθει, θα το βαφτίσει η Τατιάνα» αποκάλυψε η ηθοποιός.