Ποια παρουσιάστρια αποχωρεί λόγω εγκυμοσύνης;

11.10.2013
Παρασκευή πρωί και λέμε να κάνουμε ένα (πανεύκολο) κουιζάκι. Ποια νεαρή παρουσιάστρια εγκαταλείπει την εκπομπή που συμμετέχει λόγω... προχωρημένης εγκυμοσύνης;

Η Ντόρα Κουτροκόη βεβαίως βεβαίως, η οποία έχει ήδη μπει στο μήνα της και μάλλον αποφάσισε ότι είναι προτιμότερο να γεννήσει στο μαιευτήριο παρά στο... στούντιο! Γιατί βλέπεις, η νεαρή δημοσιογράφος αν και με την κοιλιά στο στόμα, συνεχίζει να βρίσκεται αμίλητη στο πλευρό του Γιώργου Παπαδάκη.

Αλλά τελικά, θα πάρει το διάλειμμα της και από την Δευτέρα δεν θα την βλέπουμε στο Πρωινό ΑΝΤ1.

«Να το χορτάσετε όσο το δυνατόν περισσότερο το Ντοράκι μας, γιατί το Ντοράκι μας από Δευτέρα περιμένει το αποκλειστικό γεγονός της ζωής της. Το ωραιότερα θέμα που έχει κάνει. Αυτό το παιδί είναι και λίγο δικό μας. Από Δευτέρα το Ντοράκι θα ησυχάσει για να γεννήσει» αποκάλυψε ο Παπαδάκης στην έναρξη της εκπομπής.

Και της έδωσε και τις ευχές του: «Να σου ευχηθούμε τα καλύτερα και σε ευχαριστούμε για ότι έκανες γι' αυτή την εκπομπή»,. Το καλύτερο, όμως, της το είπε στο τέλος: «Να ξέρεις, το κενό που θα αφήσεις δεν αναπληρώνεται. Σε περιμένουμε να ξανάρθεις».