Η Αρετή «καρφώνει» τη νικήτρια του Voice

03.07.2014
Μετά το τέλος του Voice, η νικήτρια του show, Μαρία Έλενα Κυριάκου είχε «καρφώσει» την 16χρονη φιναλίστ, Αρετή Κοσμίδου ότι και καλά δεν της έδωσε συγχαρητήρια για τη νίκη της στον τελικό.

Τώρα, ήρθε η σειρά της μικρής Αρετής να απαντήσει στην Κύπρια τραγουδίστρια και να εξηγήσει τι συνέβη τελικά, τη βραδιά του τελικού. «Δεν της είπα αυτοπροσώπως «συγχαρητήρια» γιατί όταν τελείωσε το show, ήταν όλα τα παιδιά γύρω της, την αγκάλιαζαν, τη φιλούσαν. Ούτε κι εκείνη είπε σε μένα «συγχαρητήρια», γύρισε το κεφάλι της και έφυγε» δηλώνει η Αρετή.

Και συνεχίζει: «Με παράτησαν πάνω στη σκηνή κι ένιωσα πάρα πολύ άσχημα, αλλά το έκανα μηχανικά, όχι γιατί υπήρχε πρόθεση να μην της πω «συγχαρητήρια». Επίσης, όταν επέστρεψα στην Αλεξανδρούπολη, είχα πολλά πράγματα να σκεφτώ, το σχολείο, τις εξετάσεις… Εγώ δεν είμαι από την Κύπρο για να με βοηθήσει το κράτος(;), είχα άλλα θέματα να αντιμετωπίσω. Της έστειλα μετά ένα μήνυμα»

Και καταλήγει, λέγοντας ότι δεν την ενδιαφέρει τα όσα ειπώθηκαν από τη συμπαίκτρια της. «Εγώ δεν ασχολούμαι με αυτά, δε βλέπω τηλεόραση, το έμαθα μετά από καιρό, μου το είπαν οι γονείς μου».

Πηγή: Λοιπόν