Οι εργατικοί του Σρόιτερ "έφαγαν" την... πορνοδουλειά της Μελέτη

12.12.2014
Τις προηγούμενες μέρες, η Ελεονώρα Μελέτη με τον κλασικό της τρόπο, αυτόν του κάνω σαματά, διαφήμισε την... πορνό-πραμάτεια της για το hashtag της Πέμπτης (11/12)

Η παρουσιάστρια στην εκπομπή αυτή, πήρε μέρος στα γυρίσματα πορνό ταινίας του Σειρηνάκη και μάλιστα η ίδια ανέλαβε χρέη σκηνοθέτη! Είχε βγάλει και φωτογραφία από τα γυρίσματα, προκαλώντας αντιδράσεις από τον κόσμο και μετά η παρουσιάστρια είχε ένα παραλήρημα επειδή τόλμησαν και την έκραξαν για το πορνό.

Και όπως ήταν φυσικό, όλοι ασχολήθηκαν με τη Μελετη και τις απίστευτες ατάκες της του τύπου: "προτιμώ να πάω με μία γυναίκα παρά με έναν γέρο που μυρίζουν τα χνώτα του"!

Από την άλλη, ο Αντώνης Σρόιτερ, που έπαιζε απέναντι της, είχε ως θέμα το χωριό με τους πιο "εργατικούς Έλληνες". Ο δημοσιογράφος, σε αντίθεση με τη Μελέτη, δε διαφήμισε την... πραμάτεια του.

Ποια εκπομπή, λοιπόν, τα κατάφερε σε τηλεθέαση; Ποιος κέρδισε; Οι "εργατικοί' του Σρόιτερ ή η... πορνοδουλειά της Μελέτη; Και μεγάλος νικητής με διαφορά και χωρίς καμία... αυτό-διαφήμιση αναδείχθηκε ο Σρόιτερ με την Αυτοψία.

Η εκπομπή του Alpha έκανε στο γενικό σύνολο 25,8%, ενώ στα δυναμικά κοινά έφτασε στο 20,5%, νούμερα υψηλά για τη μεταμεσονύκτια ζώνη. Όσο για τη Μελέτη; Μπορεί να ανοίξει σαμπάνια (σαν αυτή της Τζούλιας Αλεξανδράτου) αφού η εκπομπή της με hashtag το πορνό ανέβηκε κατά μία μονάδα σε σχέση με τις προηγούμενες! Έτσι, έκανε στο γενικό 9,1% και στα δυναμικά 8,7%.