Σοκ(ι): Η Τατιάνα Στεφανίδου χωρίς μακιγιάζ! (σπάνιες φωτό)

27.08.2015
Στην Αθήνα έχουν επιστρέψει η Τατιάνα Στεφανίδου και ο Νίκος Ευαγγελάτος, αφού οι τελευταίες πολιτικές εξελίξεις, επέσπευσαν την επιστροφή του δημοσιογράφου στο πόστο του στο Mega.

Αλλά και η Τατιάνα έχει να προετοιμαστεί για τη νέα της απογευματινή εκπομπή, στη νέα της τηλεοπτικη στέγη στο Epsilon. Ωστόσο, ο φακός του ΟΚ απαθανάτισε το ζευγάρι πριν λίγες μέρες στο εξοχικο τους στη Δροσιά της Χαλκίδας, πριν την επιστροφή.

Στεφανίδου και Ευαγγελάτος απόλαυσαν τις τελευταίες μέρες των οικογενειακών του διακοπών. Μάλιστα, για ακόμα μία φορά ο φακός τους απαθανάτισε να επιδίδονται στο αγαπημένο τους σπορ. το ψάρεμα με χαλαρή διάθεση.

Εξάλλου, πριν λίγο καιρό είχαμε δει την παρουσιάστρια με τον απαραίτητο εξοπλισμό στη θάλασσα. Ωστόσο, στις φωτογραφίες αυτές που δημοσιεύει το περιοδικό ΟΚ, η Τατιάνα είναι... μία άλλη! Η παρουσιάστρια φορά - για ακόμα μία φορά - σέξι μαγιό, όμως, τώρα είναι χωρίς ίχνος μακιγιαζ!

Και ναι είναι αγνώριστη!!! Άλλος άνθρωπος λέμε. Δεν ξέρουμε, αν φταίει η λήψη ή είναι η κακιά η στιγμή, όμως, η αμακιγιαριστη Τατιάνα σε αυτές τις φωτό, μας εντυπωσίασε, αλλά αρνητικά.