Ανατροπή στην τιβί: Η φιλενάδα της Ελένης θα βρεθεί απέναντί της!

27.08.2015
Αυτή και αν είναι ανατροπή και μιλάμε για ΤΗΝ έκπληξη της τηλεοπτικής χρονιάς που μας έρχεται: η φιλενάδα της Ελένης Μενεγάκη και οχτρός της Κων/νας Σπυροπούλου απέκτησε τη δική της εκπομπή!

Ο λόγος για τη Ζήνα Κουτσελίνη, η οποία μετά από πολλά και πετυχημένα χρόνια πίσω από τις κάμερες αποδέχτηκε τη μεγάλη πρόκληση να βρεθεί μπροστά αναλαμβάνοντας την παρουσίαση καθημερινής εκπομπής! Η γυναίκα που έβγαλε παρουσιάστριες και παρουσιάστριες όλα αυτά τα χρόνια, θα δοκιμαστεί η ίδια σε μια θέση που τη γνωρίζει καλά.

Αν θα τα καταφέρει, θα δείξει. Αλλά τι σόι... δασκάλα είναι; Το θέμα είναι, αν θα τα "καταφέρει" εκείνος ή εκείνη που θα αναλάβει το μεγάλο ρίσκο να καθίσει στο αυτί της έμπειρης Ζήνας. Η Κουτσελίνη, λοιπόν, αποδέχτηκε με χαρά την πρόταση/πρόκληση του Star και θα είναι μία από τις αντιπάλους της Ελένης το μεσημέρι. Η άλλη είναι η Ναταλία Γερμανού, με την οποία επίσης έχει συνεργαστεί η Ζήνα.

«Πήρα την απόφαση να αφήσω τo κοντρόλ και να κατέβω στo πλατό. Η πρόταση του Starμε τιμά και ελπίζω να δικαιώσω αυτή την ανατρεπτική επιλογή των στελεχών, που με εμπιστεύθηκαν. Δεν το σκέφτηκα. Είδα στα μάτια τους ότι με πίστεψαν και τους πίστεψα», ήταν τα πρώτα της λόγια μετά την ανακοίνωση της συνεργασίας - έκπληξης.