Game of Thrones: Γιατί ζήτησε δημόσια συγνώμη από τους φαν ο "Τζον Σνόου"

04.05.2016
Το Game of Thrones έχει επιστρέψει εδώ και μερικές εβδομάδες δριμύτερο με νέα επεισόδια και επιτέλους το εδώ και δέκα μήνες αναπάντητο ερώτημα “Ποιά θα είναι η μοίρα του Τζον Σνόου;” απαντήθηκε στο επεισόδιο της Κυριακής 1ης Μαΐου με τίτλο “Home”.

Βέβαια, εάν δεν το έχεις ήδη παρακολουθήσει εάν δεν μπορείς να μαντέψεις (και δε σε ενδιαφέρει κάτι τέτοιο) ή τελοσπάντων εάν δε θες να μάθεις τι συνέβη καλύτερα να μη συνεχίσεις να διαβάζεις αφού ακολουθεί major spoiler.

Στο τέλος του επεισοδίου της Κυριακής η μάγισσα Μελισάνδρη έφερε πίσω στη ζωή τον Τζον Σνόου, μία θεωρία που είχε ακουστεί κατά καιρούς όλο αυτό το χρονικό διάστημα που μεσολάβησε από το φινάλε του 5ου κύκλου.

Σε συνέντευξή του στο Entertainment Weekly, ο Κιτ Χάρινκγτον, ο οποίος υποδύεται τον Τζον Σνόου, ζήτησε συγνώμη από τους φαν που σε δηλώσεις του ένα χρόνο τώρα άφηνε να εννοηθεί πως ο ήρωας είναι νεκρός και δεν πρόκειται να αναστηθεί, αλλά αποκάλυψε πως οι παραγωγοί του το είχαν απαιτήσει.

Επίσης, δεν έκρυψε τη χαρά του που ο θάνατός του στη σειρά στενοχώρησε τόσο μεγάλη μερίδα των φαν της σειράς αφού όπως είπε, ο μεγαλύτερος φόβος του ήταν πως απλά θα το προσπερνούσαν ή θα το αποδέχονταν όπως με τόσους άλλους θανάτους χαρακτήρων της σειράς όλα αυτά τα πέντε χρόνια προβολής της.