Νέο «Mαύρο» στο Mega ανήμερα των γενεθλίων του! - Θυμάστε την πρώτη μέρα λειτουργίας του; [Video]

20.11.2018
Νέο «Mαύρο» στο Mega ανήμερα των γενεθλίων του! - Θυμάστε την πρώτη μέρα λειτουργίας του; [Video]
Ήταν 20 Νοεμβρίου του 1989 όταν το Mεγάλο κανάλι εξέπεμψε για πρώτη φορά και 28 Οκτωβρίου όταν η Digea έριξε «μαύρο» στον Νο1 τηλεοπτικό σταθμό της χώρας.

Το Mega συνέχισε να εκπέμπει μέσα από τις ψηφιακές πλατφόρμες αλλά σήμερα που ουσιαστικά θα έκλεινε και τα 29 χρόνια ζωής, άλλο ένα «μαύρο» ήρθε να του δώσει μία ακόμη «γροθιά» πριν επέλθει ο οριστικός του θάνατος. Συγκεκριμένα ενώ το Μega συνέχισε να εκπέμπει μέσω Νοva, Cosmote tv, και διαδικτυακά, η πρώτη ανακοίνωσε τη διακοπή του μέσα από τη συχνότητα 984 που συνέχιζε να υπάρχει.

Το μήνυμα της Nova:

Η NOVA ενημερώνει τους συνδρομητές της ότι, κατόπιν σχετικής έγγραφης γνωστοποίησης που έλαβε από το ΕΣΡ είναι υποχρεωμένη, από το νόμο να προχωρήσει στη διακοπή της συνδρομητικής δορυφορικής μετάδοσης του τηλεοπτικού προγράμματος «MEGA». Η διακοπή θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 20/11/2018.

Δείτε ακόμη: 29 χρόνια Mega: 15 κωμωδίες που απλά δεν θέλουμε να δούμε σε άλλο κανάλι! [Video]

Το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης είχε αποστείλει εξ΄αρχής επιστολή και στις συνδρομητικές πλατφόρμες, διαμηνύοντας πως πρέπει να διακοπεί η εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού. Αρχές Νοεμβρίου μάλιστα είχε αποσταλεί εκ νέου επιστολή με την οποία ζητούσε εξηγήσεις για τη μη διακοπή του σταθμού από τις δύο εταιρίες.

Ως εκ τούτου λοιπόν στο Mega έπεσε ένα ακόμη «μαύρο» τα ξημερώματα της 20ης Νοεμβρίου στη διάρκεια της επανάληψης "Φόνος χωρίς ταυτότητα". Οι φανατικοί τηλεθεατές του μπορούν ακόμη να το παρακολουθούν μέσω Cosmote TV αλλά και διαδικτυακά.

Για την ιστορία να σας πούμε πως το Μεγάλο Κανάλι εξέπεμψε στις 15:00 το μεσημέρι της 20ης Νοεμβρίου του 1989!

Δείτε ακόμη: Mega-λες στιγμές: To πρώτο δελτίο ειδήσεων του Mega με παρουσιάστρια τη Λιάνα Κανέλη! [Video]

Η πρώτη μέρα του Mega:

Γιώργος Μουλάς