Το Netflix κάνει casting για το ρόλο της Diana για την τέταρτη σεζόν του The Crown -Ιδού τι ζητάει

14.03.2019
Το Netflix κάνει casting για το ρόλο της Diana για την τέταρτη σεζόν του The Crown -Ιδού τι ζητάει
Αν έχεις φανταστεί ποτέ τον εαυτό σου στην μικρή οθόνη, τώρα είναι η ευκαιρία σου!

Σύμφωνα με την αγγελία, οι παραγωγοί ψάχνουν «εκπληκτικά ταλαντούχο ηθοποιό», ένα «μαγευτικό νεαρό αστέρι με εξαιρετική κλάση» για να αναλάβει το ρόλο της πριγκίπισσας της Ουαλίας μεταξύ των ηλικιών 18-22, όπως αναφέρει η Telegraph.

Επίσης, γράφει: «Πρέπει να ερμηνεύει με χαριτωμένο τρόπο κωμωδία, να φλερτάρει και να είναι κοινωνικά ενεργή στη παγκόσμια σκηνή, απελπισμένη και μοναχική και να διαθέτει τη ψυχολογική ένταση της Mia Farrow στο Mωρό της Rosemary».

Εύκολο; Σίγουρα καθόλου! Και μη ξεχνάς ότι θα έχεις να ανταγωνιστείς για το ρόλο με κάποια μεγάλα ονόματα του Χόλιγουντ, όπως της Ellie Bamber από το Les Miserables, της Lucy Boynton από το Bohemian Rhapsody και της Florence Pugh από το Little Drummer Girl.

Ενώ το casting μπορεί να πάρει κάποιο χρόνο ακόμα, τουλάχιστον δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός να περιμένουμε μέχρι να έρθει η τρίτη σεζόν του The Crown. Το βασιλικό δράμα αναμένεται να επιστρέψει αυτό το καλοκαίρι, με την Olivia Colman [φωτό επάνω] στο ρόλο της βασίλισσας, έχοντας πάρει τη σκυτάλη από την Claire Foy. Εν τω μεταξύ, η Helena Bonham Carter θα αντικαταστήσει την Vanessa Kirby στο ρόλο της πριγκίπισσας Μargaret.

Το κάστινγκ είναι πολύ δυνατό, οπότε όποια πάρει το ρόλο της Princess Di στην τέταρτη σεζόν, είναι βέβαιο ότι θα είναι εκπληκτικά ταλαντούχα όπως και το υπόλοιπο cast.