«Μεσημεριάτικα»: Τα προγραμματισμένα δάκρυα του Μάρκου Σεφερλή στην πρεμιέρα της γυναίκας του!

22.03.2019
«Μεσημεριάτικα»: Τα προγραμματισμένα δάκρυα του Μάρκου Σεφερλή στην πρεμιέρα της γυναίκας του!
Η Έλενα Τσαβαλιά επιστρέφει στις οθόνες μας μέσα από το Open tv την ερχόμενη Τρίτη 26 Μαρτίου στις 13.00!

Τελευταία φορά την είδαμε σε ρόλο συμπαρουσιάστριας στο πρωινό του Mega με τον Μάρκο Σεφερλή. Η Έλενα θα παρουσιάζει καθημερινά την εκπομπή «Μεσημεριάτικα». Ένα πρόγραμμα που θα τα έχει όλα. Καλή παρέα, εικόνες, τραγούδια αλλά και προτάσεις ομορφιάς, ιδέες για το σπίτι, θέματα υγείας, σχέσεων, οικογένειας και πολλά άλλα.

Μέσα από την εκπομπή η Έλενα, που είναι μία στοργική μητέρα και σύγχρονη εργαζόμενη νοικοκυρά, θα αναζητήσει και θα προτείνει λύσεις που κάνουν πιο εύκολη τη ζωή κάθε γυναίκας.

Δείτε ακόμη: «Η Δασκάλα με τα ξανθά μαλλιά»: Oι μαθητές σήμερα, τα χρήματα που πήραν, η Αλίκη και ο τσακωμός με τους δασκάλους! [Βίντεο]

Πρώτος καλεσμένος θα είναι ο σύζυγος της, Μάρκος Σεφερλής ο οποίος σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο τύπου του Open χτες 21/3 θα λυγίσει στον αέρα και μάλιστα θα δακρύσει. Όπως φαίνεται κάποιοι στο νεοσύστατο κανάλι του Ιβάν Σαββίδη έχουν μαντικές ικανότητες καθώς έχουν προβλέψει τι ακριβώς θα συμβεί σε 5 ημέρες που θα δούμε την πρεμιέρα.

Η ανακοίνωση αναφέρει χαρακτηριστικά: "Στην πρώτη εκπομπή ποδαρικό κάνει ο Μάρκος Σεφερλής, ο οποίος «λυγίζει» καθώς τον περιμένει μια μεγάλη έκπληξη. Με ποιο τρόπο κατάφερε η Έλενα να τον κάνει να δακρύσει;

Η συνέχεια επί της οθόνης!

ΓΜ