O Κωστόπουλος αποκάλεσε «ζώον» στον αέρα την αρχισυντάκτρια και πιάστηκε στα χέρια με την Άννα Μαρία Βέλλη! [Βίντεο]

26.03.2019
O Κωστόπουλος αποκάλεσε «ζώον» στον αέρα την αρχισυντάκτρια και πιάστηκε στα χέρια με την Άννα Μαρία Βέλλη! [Βίντεο]
«Όλα Λάθος» και όταν λέμε όλα εννοούμε όλα.

Λάθος timing, λάθος επιλογή προσώπων, λάθος η θεματολογία, λάθος ακόμη και ο χειρισμός των πραγμάτων. Η εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου επιβεβαιώνει απολύτως τον τίτλο της και δικαιώνει την Τζολτζέλα Κόσιαβα η οποία μπορεί να έμεινε εκτός με την εκπομπή «Παιδιά από σπίτι», η συγκεκριμένη ωστόσο ήταν πολλά βήματα μπροστά.

Η εκπομπή «Όλα Λάθος» μπροστά και πίσω από τις κάμερες θυμίζει ένα τηλεοπτικό καζάνι που βράζει, με τις δύο κυρίες της εκπομπής, Άννα Μαρία Βέλλη και Μαντώ Γαστεράτου, να είναι έξαλλες τόσο με τον κεντρικό παρουσιαστή όσο και με το κανάλι. Το στιγμιότυπο εξάλλου που παρακολούθησαν οι τηλεθεατές αμέσως μετά το διαφημιστικό διάλειμμα στο φινάλε της εκπομπής την περασμένη Κυριακή, το επιβεβαιώνει. Ο Πέτρος Κωστόπουλος και η Άννα Μαρία Βέλλη σχεδόν πιάστηκαν στα χέρια με την Μαντώ σε ρόλο πυροσβέστη. Η Άννα Μαρία, δεν είναι ικανοποιημένη καθώς με έκπληξη είδε την καρέκλα της να μετακινείται δίπλα σε εκείνη της Μαντώς, παρόλο που είχε συμφωνήσει να είναι συμπαρουσιάστρια.

Δείτε ακόμη: Ο γιος της Δούκισσας Νομικού είχε γενέθλια: Η τούρτα υπερπαραγωγή και η πρώτη φωτογραφία της ζωής του

Αποκαλύψεις σχετικά με την παραίτηση της αρχισυντάκτριας Νάνσυς Νικολαίδου έκανε η Τίνα Μεσσαροπούλου μέσα από το Happy Day. Συγκεκριμένα η αξιόλογη δημοσιογράφος παραιτήθηκε καθώς ο παρουσιαστής την αποκάλεσε «ζώον» στον αέρα:

«Την Πέμπτη παραιτήθηκε η αρχισυντάκτρια, Νάνσυ Νικολαΐδου, την οποία αποκάλεσε στην πρεμιέρα «ζώον» στον αέρα, ο κ. Κωστόπουλος. Είναι τέσσερα τα μέτωπα που έχουν ανοίξει εκεί και δεν ξέρουν από πού να το μαζέψουν. Βγήκε το Σάββατο στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου και άδειασε το κανάλι ότι δεν υπήρξαν πρόβες. Έκαναν μόνοι τους πρόβα οι άνθρωποι γιατί έλειπε στη Θεσσαλονίκη για εξτραδάκι.Στο break υπήρχε ένα θέμα, διότι ο ένας καβαλούσε τον άλλον την ώρα που μιλούσε. Νωρίτερα, η Άννα Μαρία Βέλη απειλούσε τον σκηνοθέτη της ότι αν τυχόν η καρέκλα της μετακινηθεί θα φύγει, γιατί της είχαν υποσχεθεί ότι θα είναι συμπαρουσιάστρια του Πέτρου και θα βρίσκεται δίπλα. Ξαφνικά, η καρέκλα της πήγε δίπλα στης Μαντώς Γαστεράτου».

Δείτε το βίντεο:

Τελικά μήπως είναι Όλα αυτά ένα «κακοστημένο» Λάθος στο βωμό της τηλεθέασης;

Γιώργος Μουλάς