Το νέο Sex and the City είναι γεγονός - Όλα όσα θέλεις να ξέρεις για τη σειρά που ετοιμάζεται

29.03.2019
Το νέο Sex and the City είναι γεγονός - Όλα όσα θέλεις να ξέρεις για τη σειρά που ετοιμάζεται
Ίδιο concept, διαφορετικό target group!

Μετά από όλο το δράμα εκτός οθόνης που εκτυλίχθηκε μεταξύ της Sarah Jessica Parker και της Kim Cattrall, ίσως να μην υπάρξει ποτέ το Sex and the City 3, αλλά θα υπάρξει άλλη τηλεοπτική σειρά γύρω από την ίδια ιδέα, η οποία γράφτηκε από τη συγγραφέα του πρωτότυπου μυθιστορήματος και της σειράς, Candice Bushnell.

Το Deadline αποκάλυψε ότι η Bushnell έχει έτοιμο ένα νέο βιβλίο που αναμένεται το φθινόπωρο με τίτλο «Is There Still Sex In The City?», το οποίο έχει ήδη επιλεγεί για τηλεοπτική σειρά από την Paramount Television και την Anonymous Content.

Το μυθιστόρημα θα αναφέρεται σε μια παρόμοια ιστορία για τη φιλία των γυναικών και για τις γυναίκες που αναζητούν τους έρωτες τους στη Νέα Υόρκη, αλλά αυτή τη φορά θα επικεντρωθεί σε εκείνες που ζουν στη δεκαετία των 50 και των 60. Αυτό, η Bushnell ελπίζει, θα κάνει την σειρά τόσο πρωτοποριακή όσο ήταν η αρχική.

Διάβασε επίσης: Η αποκάλυψη σχετικά με τον William και το μωρό του Harry και της Meghan έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον

«Δεν ήταν πάντα έτσι» είπε η συγγραφέας στο Deadline. «Κάποτε, το να πέρναγες στη δεκαετία των 50 σήμαινε την αρχή της συνταξιοδότησης. Να εργάζεσαι λιγότερο, να ξοδεύεις περισσότερο χρόνο στα χόμπι σου, με τους φίλους σου, οι οποίοι, όπως εσύ, απολαμβάνουν έναν πιο χαλαρό τρόπο ζωής. Εν ολίγοις, οι άνθρωποι στην ηλικία της συνταξιοδότησης δεν είχαν σκοπό να κάνουν πολλά πράγματα από το να μεγαλώνουν και να βαραίνουν.
Δεν ήταν σύνηθες να κάνουν γυμναστική, να ξεκινούν νέες επιχειρηματικές δραστηριότητες, να κάνουν συχνά ταξίδια, να έχουν περιστασιακό σεξ με αγνώστους και να ξεκινούν ξανά τη ζωή τους. Αλλά αυτό είναι ακριβώς αυτό που οι ζωές των γυναικών στα 50 και τα 60, μοιάζουν σήμερα και είμαι ενθουσιασμένη που θα μεταφέρω την πλούσια πολυπλοκότητα της πραγματικότητάς τους, στις σελίδες του βιβλίου μου και τώρα στην οθόνη».

Η Nicole Clemens, πρόεδρος της Paramount TV, δήλωσε: «Το πρωτότυπο βιβλίο και η σειρά Sex and the City, αποτέλεσε έναν πρωτοποριακό θεμέλιο λίθο για μια ολόκληρη γενιά γυναικών, συμπεριλαμβανομένης και εμού. Είμαστε ενθουσιασμένοι που μπορούμε να συνεχίσουμε αυτή τη συζήτηση για την υποεκπροσώπηση των γυναικών στην ηλικία των 50 ετών και να απαντήσουμε στην ερώτηση με: Ναι, υπάρχει περισσότερο σεξ στην πόλη!»

Εκτός από την αρχική τηλεοπτική σειρά (η οποία κράτησε έξι χρόνια), υπήρξαν δύο ταινίες spin off και επίσης ένα prequel, το οποίο είχε ως αντικείμενο την πρώιμη ζωή της Carrie Bradshaw, με τίτλο The Carrie Diaries. Η νέα σειρά πιθανότατα δεν θα περιλαμβάνει καμία πρωταγωνίστρια από το πρωτότυπο cast και θα αντιμετωπίσει θέματα για ένα εντελώς νέο γυναικείο κοινό.