«Άγριες Μέλισσες»: Ο παράνομος έρωτας της Δρόσως και μια εγκυμοσύνη που θα ανατρέψει τα πάντα

22.11.2019
«Άγριες Μέλισσες»: Ο παράνομος έρωτας της Δρόσως και μια εγκυμοσύνη που θα ανατρέψει τα πάντα
"Βόμβα" στο Διαφάνι: Μία από τις αδελφές Σταμίρη μένει έγκυος!

Καταιγιστικές οι εξελίξεις στη δημοφιλή σειρά του ΑΝΤ1. Η εβδομάδα έκλεισε χθες -και- με τις πυρετώδεις ετοιμασίες για τη δεξίωση στο σπίτι των Σεβαστών για τους αρραβώνες του Νικηφόρου με την Ασημίνα.

Στο τρέιλερ που είδαμε για το επόμενο επεισόδιο εντείνεται η αίσθηση που έχουμε ήδη πάρει ότι ο μικρός γιος του Δούκα και της Μυρσίνης έχει αρχίσει να γοητεύει και τη μικρή αδελφή της αγαπημένης του.

Η Δρόσω φαίνεται να μην μπορεί να κρύψει πια τα συναισθήματά της και αναρωτιόμαστε πώς θα εξελίξουν και αυτή τη σχέση οι σεναριογράφοι της σειράς.

Ιδού και τρέιλερ του επεισοδίου της Δευτέρας, όπου εκτός του θέματος με τη Δρόσω και τον Νικηφόρο, βλέπουμε τις εξελίξεις σχτετικά με τη "διαπόμπευση" της Βιολέτας και το "μαγείρεμα" του Δούκα στη διαθήκη του πατέρα του.

Βέβαια, εκτός του τρέιλερ αυτού έχουμε και μερικές πληροφορίες που έρχονται για επόμενα επεισόδια. Για εξελίξεις που λίγο πολύ όλοι έχουμε φανταστεί, για να πούμε και το στραβού το δίκιο!!!

Μιλώντας στην εκπομπή "Happy Day", λοιπόν, η κυρά-Ρίζω, κατά κόσμον Ελένη Καρακάση, αποκάλυψε ότι στο άμεσο μέλλον "κάπως θα μπλεχτεί περισσότερο με την οικογένεια των κοριτσιών λόγω εγκυμοσύνης τους". Παραπάνω δεν είπε και ενώ τα περισσότερα σενάρια θέλουν τη Δρόσω έγκυο από τον Νικηφόρο (!) εμείς ποντάρουμε σε εγκυμοσύνη της Ελένης. Η ιστορία επαναλαμβάνεται σε πολλά επίπεδα.

Τώρα, σενάρια που θέλουν τον Νικηφόρο καρπό ενός παράνομου έρωτα της Μυρσίνης "παίζουν" επίσης πολύ και εξηγούν σε έναν μεγάλο βαθμό τόσο την αδυναμία που έχει η κυρία Σεβαστού στο στερνοπούλι της όσο και το γεγονός ότι εκείνος στέκεται "σαν τη μύγα μες στο γάλα" του... Σεβασταίικου!

Υπογραμμίζουμε για το τέλος πως αν είναι κάποιος που γνωρίζει τις "πομπές" της Μυρσίνης αυτός είναι ο Μιλτιάδης, ο οποίος, μάλιστα, κάποια στιγμή της το θύμισε και την απείλησε ανοιχτά!

Αναμένουμε λοιπόν με αγωνία.

Ζ. Κ.