«Άγριες Μέλισσες»: Τι λέει ο Αναστάσης Ροϊλός για τον έρωτα Νικηφόρου-Δρόσως

25.11.2019
«Άγριες Μέλισσες»: Τι λέει ο Αναστάσης Ροϊλός για τον έρωτα Νικηφόρου-Δρόσως
Την απάντησή του στο σενάριο που τον θέλουν "μήλον της έριδος" ανάμεσα στις δυο μικρότερες αδελφές Σταμίρη έδωσε ο δημοφιλής ηθοποιός.

Καλεσμένος στην εκπομπή "Πρωϊνό" του ΑΝΤ1 ήταν σήμερα ο Αναστάσης Ροϊλός, τον οποίο γνωρίσαμε -και αγαπήσαμε- μέσα από τον ρόλο του Νικηφόρου Σεβαστού στη δημοφιλή σειρά "Άγριες Μέλισσες" και μεταξύ άλλων τοποθετήθηκε στις φήμες που θέλουν τη Δρόσω να τον ερωτεύεται επίσης.

Αυτό θα συμβεί σίγουρα, όμως θα φτάσει μέχρι... εγκυμοσύνης αυτός ο έρωτας; Έχει ακουστεί ευρέως αυτό... Ιδού τι λέει ο ίδιος σχετικά και έχει πολύ ενδιαφέρον.

«Μιλάμε για ένα σενάριο εξαιρετικό, το οποίο δεν θα μπορούσε να κάνει τέτοιες μεγάλες αλλαγές τόσο εύκολα. Να έχεις δηλαδή δυο ερωτευμένους ανθρώπους και να γίνει μια μεταστροφή τόσο εύκολα. Από εκεί και πέρα είναι καλό να κρατήσουμε κάποια πράγματα και να δούμε πώς θα εξελιχθεί η ιστορία. Δεν έχει νόημα το γεγονός ως γεγονός, αλλά τι θα δούμε να γίνεται. Πάντως μου φαίνεται πάρα πολύ δύσκολο να υπάρξει σχέση. Αλλά αν μείνει κάποια έγκυος, ελπίζω να είναι η Ασημίνα. Μπορεί να δούμε κάποιο παιδί και από άλλο ζευγάρι και υπάρχουν και ζευγάρια που δεν έχουμε δει ακόμα. Όλα είναι βγαλμένα από τη ζωή, συμβαίνουν πράγματα και παρεξηγήσεις και προκύπτουν και έρωτες που μπορεί να μείνουν και ανολοκλήρωτοι»

Μάλιστα. Το κρατάμε και αναμένουμε.