«Άγριες Μέλισσες» Αποκάλυψη: Ποια αγαπημένη ηθοποιός πέρασε από ακρόαση για τον ρόλο της «Λενιώς»;

15.12.2019
«Άγριες Μέλισσες» Αποκάλυψη: Ποια αγαπημένη ηθοποιός πέρασε από ακρόαση για τον ρόλο της «Λενιώς»;
Αυτό δεν το είχαμε ακούσει μέχρι σήμερα

Οι «Άγριες Μέλισσες» είναι, χωρίς αμφιβολία, το τηλεοπτικό φαινόμενο της χρονιάς. Η επιτυχία της σειράς στηρίζεται αρχικά στο ξεχωριστό σενάριο που υπογράφει η Μελίνα Τσαμπάνη αλλά και στις εξαιρετικές ερμηνείες όλων των ηθοποιών, οι οποίοι ταίριαξαν "γάντι" στους ρόλους τους.

Έγινε πραγματικά σπουδαία δουλειά στο casting, όπου, βέβαια, οι υπεύθυνοι αντιμετώπισαν δυσκολίες. Είδαν πολλούς ηθοποιούς και καλούς ηθοποιούς για τον κάθε ρόλο -εκτός από έναν, όπως μάθαμε πρόσφατα- όμως έπρεπε να κάνουν την τελική επιλογή.

Έχουμε ακούσει για αρκετά σπουδαία ονόματα που πέρασαν ακρόαση, όμως σήμερα μαθαίνουμε για ακόμη ένα που δεν γνωρίζαμε.

Μάθαμε λοιπόν πως η Γιούλικα Σκαφιδά, δοκιμάστηκε για τον ρόλο της "Λενιώς". Η συμπαθέστατη ηθοποιός που γνωρίσαμε και αγαπήσαμε μέσα από τον ρόλο της "Μαρίας" στο θρυλικό "Νησί" του 2010 [φωτό κάτω] έκανε την αποκάλυψη μιλώντας στη "δική" μας Νικολέτα Μακρή, σε συνέντευξη που παραχώρησε το womenonly.gr

Ιδού ένα απόσπασμα από τη συνέντευξη αυτή, που μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρη ΕΔΩ

Φέτος, δεν κάνεις τηλεόραση. Πώς και δεν έτυχε να παίξεις στις Άγριες Μέλισσες; Νομίζω θα ταίριαζες πολύ στο κόνσεπτ.

Είχα μια πρόταση, πέρασα από μια οντισιόν αλλά νομίζω ότι όποιος έχει δει έστω και δύο λεπτά τη σειρά αυτή δε νομίζω ότι μπορεί να φανταστεί κάποια ηθοποιό που να μπορούσε να ανταποκριθεί καλύτερα από την Μαρία Κίτσου. Το πιστεύω αυτό που λέω.

Δηλαδή ήταν επιλογή σου να μείνεις φέτος εκτός τηλεόρασης;

Η αλήθεια είναι ότι κάποια πράγματα που μου πρότειναν δεν μου άρεσαν, δεν θα έκανα τηλεόραση μόνο και μόνο για να κάνω τηλεόραση ή επειδή μου έχει λείψει, γιατί η αλήθεια είναι ότι μου έχει λείψει.

Ποιον ρόλο σου ξεχωρίζεις;

Έχω ένα ιδιαίτερο δέσιμο με κάθε ρόλο μου, είναι κρίμα να αδικήσω κάποιον αλλά επειδή πρέπει να απαντήσω, θα πω την Μαρία στο Νησί - τον αγάπησα αυτόν το ρόλο - και όσον αφορά στο θέατρο, ίσως τη Φωτεινή Σάντρη στον Κόκκινο Βράχο, με τη Ρούλα Πατεράκη στην πρώτη μου συνεργασία με το Εθνικό.