Φαίη Σκορδά: Τελικά η επιστροφή του Γιώργου Λιάγκα ήταν δική της ιδέα - Οι αποκαλύψεις και τα "καρφιά"! [video]

12.01.2021
Φαίη Σκορδά: Τελικά η επιστροφή του Γιώργου Λιάγκα ήταν δική της ιδέα - Οι αποκαλύψεις και τα "καρφιά"! [video]
Μεγάλες τηλεοπτικές στιγμές ζήσαμε πριν από λίγο από τη συχνότητα του ΑΝΤ1.

Η είδηση έπεσε σαν βόμβα -στην κυριολεξία- χθες το βράδυ: Ο Γιώργος Λιάγκας επιστρέφει στον ΑΝΤ1 και μάλιστα στο πλευρό της Φαίης Σκορδά, στο "Πρωινό".

Σήμερα, λοιπόν, όλοι ήμασταν συντονισμένοι για να δούμε την πρώτη ανακοίνωση από τους άμεσα ενδιαφερόμενους.

Οι ατάκες έπεσαν από την πρώτη κιόλας στιγμή και ήρθαν από τον Δημήτρη Ουγγαρέζο έπειτα από το "Καλημέρα" της Φαίης, η οποία, στην αρχή ήταν πολύ πολύ διακριτική και φειδωλή στις λέξεις.

«Εγώ εδώ είμαι, δεν επέστρεψα», είπε ο Ουγγαρέζος όταν η Φαίη τον ρώτησε πως είναι, με ένα χαμόγελο που έλεγε πολλά περισσότερα. Τα υπονοούμενα έπεφταν βροχή, όμως η παρουσιάστρια πέρασε αμέσως στο θέμα για το Your Face Sounds Familiar.

Πολύ σύντομα όμως, καθώς στη σύνδεση προστέθηκαν ο Βαγγέλης Περρής και ο Αλέξης Μίχας για τα τηλεοπτικά θέματα της εβδομάδας η κουβέντα δεν θα μπορούσε να ξεκινήσει από πουθενά αλλού.

Το μέγα θέμα, λοιπόν, τέθηκε επί τάπητος με τους δημοσιογράφους να πιέζουν τη Φαίη να μιλήσει ανοιχτά και εκείνη να κρατά "με νύχια και με δόντια" αποστάσεις, τονίζοντας όμως σε κάθε περίπτωση τον ιδιαίτερα σημαντικό ρόλο που έπαιξε το κανάλι σε αυτή την πάρα πολύ δύσκολη συγκυρία!

Επιμένοντας στο ότι προκειμένου να διατηρήσουν την ειλικρινή σχέση που έχουν με το κοινό τους όλα αυτά τα χρόνια θα πρέπει να αγγίξουν το θέμα όπως θα άγγιζαν και όποιο άλλο δεν τους αφορούσε άμεσα, ο Βαγγέλης Περρής ρώτησε ανοιχτά τη Φαίη Σκορδά αν γνώριζε για αυτό που θα συνέβαινε και αν ναι, πόσο καιρό.

Η Φαίη δεν απάντησε αμέσως αλλά δεν το απέφυγε τελείως. Αφού σκέφτηκε λίγο, τελικά απάντησε "Από τον σπόρο. Έβαλα τον σπόρο". Και ναι, φάνηκε πως ήταν εκείνη που είχε την ιδέα με τον ΑΝΤ1 να δρα αστραπιαία και "να μη ρωτά τι και πώς αλλά να λέει έλα να το κάνουμε"!

Για την ιστορία, όπως ακούσαμε από τον Αλέξη Μίχα, ο Γιώργος Λιάγκας αποδεσμεύτηκε από το συμβόλαιο που είχε στον ΣΚΑΪ με το τέλος του χρόνου και η έλευσή του στον ΑΝΤ1 έγινε πραγματικότητα μέσα σε χρόνο μηδέν και υπό άκρα μυστικότητα, γεγονός που αποδεικνύει ακόμη μια φορά ότι όταν κάποιος θέλει να κρυφτεί πραγματικά, μπορεί!

Μεταξύ των όσων ειπώθηκαν σήμερα, ξεχωρίζουμε επίσης και το σχόλιο της Φαίης Σκορδά στην παρατήρηση του Δημήτρη Ουγγαρέζου σχετικά με το ότι εκείνη και ο Γιώργος Λιάγκας υπήρξαν το πρώτο παντρεμένο ζευγάρι που έκαναν μαζί εκπομπή και είναι το πρώτο πρώην ζευγάρι που θα το κάνουν επίσης.

Μια διευκρίνηση έκανε -και πολύ άμεσα μάλιστα- η Φαίη Σκορδά, ξεκαθαρίζοντας πως παραμένουν το μόνο ζευγάρι παρουσιαστών που έκαναν μαζί εκπομπή. "Και οι δύο ήμασταν ήδη παρουσιαστές όταν κάναμε μαζί την εκπομπή. Δεν ήμουν εγώ, για παράδειγμα, τραγουδίστρια, και μετά έγινα κάτι άλλο", είπε η Φαίη, αναφερόμενη, προφανώς στους απέναντι Κατερίνα Καραβάτου και Κρατερό Κατσούλη που προέρχονται, ξεκάθαρα, από διαφορετικούς χώρους.

Σε κάθε περίπτωση, αναμένουμε κι άλλες πληροφορίες και την πρώτη κοινή εμφάνιση!

Ιδού και το σχετικό βίντεο: