Survivor: Κατατροπώθηκαν πάλι οι Διάσημοι - Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση και η παίκτρια που ξεχώρισε στον στίβο

12.01.2021
Survivor: Κατατροπώθηκαν πάλι οι Διάσημοι - Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση και η παίκτρια που ξεχώρισε στον στίβο
Ένα επεισόδιο γεμάτο εντάσεις το χθεσινό [11/1/2020]

Ακόμη μια δύσκολη μέρα για τους Διάσημους καθώς και χθες έχασαν στο αγώνισμα για την ασυλία. Η ήττα ήταν βαριά για ακόμη μία φορά μάλιστα, με σκορ 10-2 υπέρ των Μαχητών. Αξίζει να σημειώσουμε, δε, ότι και τους δύο βαθμούς των Διάσημων τους κέρδισε η νεοφερμένη Ελίζαμπεθ Ελέτσι.

Η Κάτια Ταραμπάνκο, όντως, επέστρεψε από την κλινική όπου είχε εισαχθεί με έντονη αδιαθεσία, όμως, όπως φάνηκε από τη στιγμή που κατάρευσε στον στίβο, δεν έχει ανακτήσει ακόμη τελείως τις δυνάμεις της.

Οι Μαχητές νίκησαν λοιπόν και στο Συμβούλιο οι Διάσημοι κλήθηκαν ακόμη μια φορά να ψηφίσουν μεταξύ τους. Ο Γιώργος Κοψιδάς ήταν εκείνος που συγκέντρωσε από την αρχή τις περισσότερες ψήφους (4) και έδειξε, ακόμη μία φορά τη μεγαλύτερη έκπληξη, λόγω της προσφοράς του τόσο στα αγωνίσματα όσο και και στην καλύβα. Οι συμπαίκτες του, ωστόσο, εξήγησαν ότι το κριτήριο για την ψήφο ήταν η ανταγωνιστικότητα που καλλιεργεί πολύ έντονα μέσα την ομάδα.

Ο δεύτερος παίκτης κρίθηκε μεταξύ της Ανθής Σαλαγκούδη και του Πάνου Καλλίδη, με τον τελευταίο να ακολουθεί, τελικά, τον Γιώργο στη... "σέντρα"!