Survivor: Οι Διάσημοι έχασαν πάλι - Ο τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση και η έκπληξη για την Κάτια Ταραμπάνκο [video]

13.01.2021
Survivor: Οι Διάσημοι έχασαν πάλι - Ο τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση και η έκπληξη για την Κάτια Ταραμπάνκο [video]
Μπροστά σε μία ακόμη απώλεια βρίσκεται η ομάδα των Διάσημων που δείχνει να έχει σοβαρά προβλήματα.

Με σκορ 10-3 κέρδισαν οι Μαχητές ακόμη μία μάχη στο χθεσινό επεισόδιο φέροντας τους αντιπάλους τους στη δύσκολη στιγμή της ψηφοφορίας, ακόμη μία φορά.

Έχοντας ήδη δύο υποψήφιους προς αποχώρηση, τον Πάνο Καλλίδη και τον Γιώργο Κοψιδά, οι Διάσημοι χρειάστηκε να ψηφίσουν ξανά.

Και εκεί είχαμε μια μεγάλη έκπληξη καθώς "κοντραρίστηκαν" στις ψήφους η Κάτια Ταραμπάνκο με την Ανθή Σαλαγκούδη, με τη δεύτερη να βρίσκεται στην κρίση του κοινού τελικά με 4-5.

Όλη την ώρα της ψηφοφορίας, η Κάτια, η οποία μόλις επέστρεψε στο παιχνίδι ύστερα από μία περιπέτεια υγείας που την ταλαιπώρησε, είχε μία έντονη στιγμή με την Ελευθερία Ελευθερίου στην παραλία, χαμογελούσε πονηρά, γεγονός που έδειχνε ότι η ίδια περίμενε την εξέλιξη αυτή.

Η Ελευθερία αντιμετώπισε με μεγάλη ένταση την Κάτια καθώς την "τσάκωσε" να τρώει βράδυ φαγητά μόνη της, χωρίς να μοιράζεται. Η Κάτια υπερασπίστηκε τον εαυτό της λέγοντας ότι χρειάζεται να τρώει περισσότερο για να αποδίδει στα αγωνίσματα ενώ η Ελευθερία επέμενε ότι "η ομαδικότητα ξεκινά από την καλύβα και δεν βρίσκεται μόνο στον στίβο".

Ιδού το βίντεο και αναμένεται η συνέχεια στα επόμενα επεισόδια: