Άγριες Μέλισσες: Η αντίδραση της Παγώνας στην πρόταση γάμου του Άγγελου στη Σοφούλα μας έφτιαξε τη μέρα - Η πρώτη φωτογραφία με τη βέρα

24.05.2021
Άγριες Μέλισσες: Η αντίδραση της Παγώνας στην πρόταση γάμου του Άγγελου στη Σοφούλα μας έφτιαξε τη μέρα - Η πρώτη φωτογραφία με τη βέρα
Επιτέλους κάτι ευχάριστο στο Διαφάνι!

Δύο εβδομάδες έμειναν μέχρι το τέλος του δεύτερου κύκλου της δημοφιλούς σειράς του ΑΝΤ1 και οι δημιουργοί της έχουν βαλθεί να μας... μαυρίσουν την ψυχή.

Η Λενιώ μαθαίνει ότι ο Δούκας έβαλε τον Σέργιο να σκοτώσει τον πατέρα της και "τρελαίνεται", ο Νικηφόρος μαθαίνει από τον Κωνσταντή πώς, ακριβώς, πέθανε ο Γιάννος, η Μυρσίνη μαθαίνει πώς ακριβώς πέθανε ο Σέργιος και βάζει φωτιά στο Σταμιραίικο, η Πηνελόπη φεύγει από το σπίτι, η Ανέτ αναμένεται να έχει ένα δραματικό τέλος, και άλλα "όμορφα" μέχρι την "αυλαία" της σεζόν. Όλα "σκοτεινά". Βέβαια, το θετικό της υπόθεσης είναι πως όλα βγαίνουν στη φόρα πια και κανένα μυστικό δεν μένει κρυμμένο πριν από την αρχή του τρίτου κύκλου.

Ένα από τα φωτεινά σημεία της ιστορίας αφορά στη Σοφούλα και τον Άγγελο, οι οποίοι δίνουν στον έρωτά τους άλλη μία ευκαιρία. Ύστερα από τα όσα πέρασαν, οι δυο τους σμίγουν ξανά με πολύ ρομαντικό τρόπο, χωρίς βέβαια να είμαστε σίγουροι ότι οι χαρές τους θα κρατήσουν αυτή τη φορά. Μέχρι να πέσει η αυλαία κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος για τυχόν αναπτροπές.

Ωστόσο, η είδηση για τον αρραβώνα της Σοφούλας και του Άγγελου ενθουσίασε πρώτη και καλύτερη την τηλεοπτική μητέρα της νεαράς, που τα "έχει δει όλα" από την κόρη της.

Στα γυρίσματα, λοιπόν, ο Νίκος Λεκάκης, ο οποίος ερμηνεύει με ξεχωριστό τρόπο τον ερωτοχτυπημένο Άγγελο Φαναριώτη, καταγράφει με την κάμερά τη την αντίδραση της Παγώνας στον πιθανό αρραβώνα των παιδιών και μοιράζεται την απίθανη αντίδραση της Δανάης Λουκάκη στα stories της. Ε ναι... Την καταλαβαίνουμε!

Όσο για το ευτυχές ζεύγος; Η πρόταση γάμου γίνεται και η Σοφούλα λέει ξανά το "Ναι" και επίσημα. Η φωτογραφία στην αρχή της είδησης είναι από την επίσκεψη του γαμπρού στο σπίτι του Τόλλια και κάτω, μία backstage πόζα του ζεύγους στην οποία ο πανευτυχής, πια, χωροφύλαξ, καμαρώνει για τη βέρα που γυαλίζει στο δάχτυλό του και για το κορίτσι του που έχει επιτέλους στο πλευρό του.

Όσο για το επόμενο επεισόδιο; Ιδού τα όσα περιμένουμε σήμερα, Δευτέρα 24/5/2021 και στο τρέιλερ, το πρώτο φιλί του ζεύγους:

  • Η Δόμνα με την Πηνελόπη συγκλονίζονται με τα ευρήματα της αστυνομίας για τον φόνο του Θέμελη. Η Πηνελόπη, όμως, δε δείχνει να έχει πεισθεί, ενώ η Ανέτ παίρνει την κατάσταση στα χέρια της, δίνοντας ένα εκβιαστικό τελεσίγραφο στον Μελέτη.
  • Ο Δούκας αρνείται να συναντήσει τον Βόσκαρη και τότε εκείνος ζητάει απ’ τον δικηγόρο του, να φωνάξει την Ελένη.
  • Θα δεχτεί η Ελένη να βρεθεί ξανά πρόσωπο με πρόσωπο με τον πρώην βασανιστή της; Κι αν δεχτεί, ποια απρόσμενη έκπληξη την περιμένει στη συνάντησή τους;