Άγριες Μέλισσες: Tο πρώτο teaser για τον τρίτο κύκλο έρχεται από το σπίτι των Σεβαστών [video]

10.07.2021
Άγριες Μέλισσες: Tο πρώτο teaser για τον τρίτο κύκλο έρχεται από το σπίτι των Σεβαστών [video]
Αντίστροφη μέτρηση για τον επόμενο κύκλο της δημοφιλούς σειράς του ΑΝΤ1 και ήδη δόθηκε στην κυκλοφορία μια πρώτη γεύση.

Οι πρωταγωνιστές της σειράς "Άγριες Μέλισσες" έκαναν τις διακοπές τους και από την ερχόμενη Δευτέρα ξεκινούν ξανά τα γυρίσματα, προκειμένου να έχουμε το πρώτο υλικό για τα επεισόδια του Σεπτέμβρη.

Όπως ακούσαμε από τους συντελεστές, προβλέπεται ακόμη ένα διάλειμμα τον Αύγουστο και μετά ξανά φουλ πρόγραμμα για όλους εκείνους που συνεχίζουν και στον τρίτο κύκλο, που ως γνωστόν, θα ακολουθήσει τους ήρωές μας, γνωστούς και νεότερους, στην εποχή της δικτατορίας.

Ενδεικτικό για την ατμόσφαιρα της εποχής και το πρώτο teaser του νέου κύκλου που δόθηκε ήδη στη δημοσιότητα.

Ένα ραδιόφωνο της εποχής σε πρώτο πλάνο που ανοίγει σιγά σιγά και αποκαλύπτεται ότι βρίσκεται μέσα στο γραφείου του Δούκα Σεβαστού, που όμως δεν είναι πια δικό του. Γνωρίζουμε ήδη ότι ο Δούκας και η Μυρσίνη έχουν μετακομίσει στη Λάρισα και το αρχοντικό τους στο Διαφάνι επιτάχθηκε από τους καθεστωτικούς. Συγκεριμένα το Σεβασταίικο έχει μετατραπεί σε μόνιμη κατοικία του Ακύλα Μεγαρίτη, τον οποίο ερμηνεύει ο Αιμίλιος Χειλάκης και ήδη έχουμε δει στο τέλος του δεύτερου κύκλου. Ο Ακύλας, θυμίζουμε ότι είναι ο αδελφός του Αχιλλέα Μεγαρίτη, τον οποίο σκότωσε ο Μιλτιάδης όταν εκείνος μπήκε στο σπίτι των Σταμίρηδων να τις σκοτώσει όλες κατ' εντολή της Μυρσίνης.

Το μίσος για τις τρεις αδελφές είναι και αυτό που λέγεται ότι θα φέρει κοντά τον νέο ισχυρό άντρα του Διαφανίου και τη σύζυγο του παλιότερου, τη Μυρσίνη, δηλαδή, δημιουργώντας, έτσι ένα νέο μέτωπο και, μάλλον μια νέα εξωσυζυγική σχέση.

Ιδού το τρέιλερ όπου ακούμε τον εκφωνητή από το ραδιόφωνο να αναγγέλλει την απαγόρευση της κυκλοφορίας, επισημαίνοντας πως μετά την δύση του ηλίου, θα πρέπει όλοι να βρίσκονται σπίτια τους. Η απαγόρευση ισχύει και για τα οχήματα, στους δρόμους. Εάν κάποιος παραβεί τους κανόνες, τότε θα πυροβολείται άνευ προειδοποιήσεως!